Din oras

Clujeancă țepuită prin metoda "accidentul”. Ați văzut impostoarea? VIDEO

Metoda „accidentul” a revenit în Cluj. O vârstnică a rămas fără 10.000 de lei, după ce ar fi fost sunată de un bărbat care ar fi anunțat-o că o rudă de-a acesteia a suferit un accident, iar banii sunt necesari pentru intervențiile medicale. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășoară activități pentru soluționarea unui caz de înșelăciune.

”Din cercetările efectuate, s-a stabilit că femeia care apare în imagini s-ar fi deplasat la locuința unor persoane vârstnice din Cluj-Napoca și, pretinzând o calitate falsă, ar fi preluat de la persoana vătămată suma de 10.000 de lei. Anterior, persoana vătămată ar fi fost sunată de un bărbat care ar fi anunțat-o că o rudă de-a acesteia a suferit un accident, iar banii sunt necesari pentru intervențiile medicale”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Cluj prin intermediul unui comunicat.

 

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la stabilirea identității femeii, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 pentru a anunța organele de poliție!

Pentru prevenirea înșelăciunilor de acest gen, Poliția recomandă:

În cazul în care sunteţi contactaţi de persoane care pretind a fi o rudă apropiată sau susţin că sună din partea acesteia şi menționează că au urgent nevoie de bani pentru a rezolva problemele create de un accident rutier, nu daţi curs solicitării, în ciuda impulsului imediat cauzat de reacţia emoţională!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *