FOTOGRAFILA

Clădirea Prefecturii Cluj este o mizerie cu fațadele în ruină de vreo trei decenii. Refațadizarea se face cu plase din plasele pe care le iau românii de la partide

Scris de 569

Haideți să ne uităm cu atenție la fotografia făcută de domnul Sándor Balázs panoului de șantier al ”reabilitării” de fațadă de la clădirea Prefecturii Cluj, o ruină adevărat pericol public:

Ce înțelegeți din cele trei date trecute pe panou este treaba dumneavoastră. În orice caz va fi o premieră absolută să vedem că în mai bine de o lună de la începerea lucrărilor ceva se va executa în Cluj-Napoca. Dar cum oamenii și-au lăsat marjă de siguranță până în luna mai, nu am pune pariu pe terminarea lucrărilor la data anunțată pe panotaj.

Totuși, cam mult 6 luni pentru dat niște plasă la popor. În timpul acesta Boc OSĂ facă Someșul Navigabil, vine cu dovada că Șurubaru e în viață – îi dau ei chiftele cu praștia, că s-a închis pe dinăuntru cu cheia pe dinafară în noua clădire a Filarmonicii.

Niște prieteni ne-au rugat să întrebăm dacă Emil Boc le-a aplicat proprietarilor clădirii (statul român reprezentat de tot felul de sinecuriști de partid), impozitul pe clădire sporit cu 500%?

iar dacă nu știți cu ce se ocupă firma cu denumirea ciudată din județul Bistrița-Năsăud, lăsați speranța să-l întrebați pe inexistentul Șurubaru – acesta doar a cumpărat de la această firmă niște „servicii de curățare” a construcțiilor.

CITIȚI ACEST MATERIAL SĂ VĂ LĂMURIȚI: După compresorul anti-graffiti de 50 mii euro, Primăria mai alocă peste 10.000 de euro pentru „servicii de curățare” a construcțiilor

Că așa se dă plasă banului public: întâi arunci 50.000 de euro în buzunarul unui amic pentru a cumpăra o mizerie nefolositoare, apoi dai 10.000 de euro altui amic, sau amărât, pentru a se ocupa el prin mijloace specifice de îndepărtarea mâzgălelilor de pe zidurile și statuile orașului.

Acuma spuneți și dumneavoastră: câte mâzgăleli s-au îndepărtat?

Somn ușor, clujeni, e fain la Cliuuuj, mai ales pentru afacerile de cumetrie și azvârlirea cu bugetul după amici.

Ia uitați ce fain e la Cliuuuj:ULTIMA ORĂ

 • Acum 57 mins In vizor
  FELICITĂRI, FAINE LUCRĂRI! ”Dottore” Bode a fost bun și ca ministru al Transporturilor
 • Acum 2 hours PubliNews
  TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, a încheiat 2022 cu afaceri de 711 milioane lei, dar profitul a scăzut cu 64%
 • Acum 3 hours Justitie
  CUM SĂ-ȚI PASEZI RESPONSABILITATEA, ROMÂNEȘTE: CA Cluj dă vina pe parchet pentru că violatorul din Cășeiu a fost eliberat: ”Judecătorul, sesizat cu 54 de minute înainte să expire reținerea”
 • Acum 3 hours General
  Bărbatul care a violat o minoră în Cășeiu și nu a mai fost arestat că judecătorul a întârziat la serviciu, a fost prins de polițiști
 • Acum 3 hours Din oras
  Până să se unească Cluj-Napoca cu Floreștiul, grație Supercom, s-a unit cu Pata Rât
 • Acum 5 hours Politica
  Petre Daea: “Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei, e responsabilă că avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi”
 • Acum 5 hours In vizor
  Începând de anul acesta, Educaţia din România va fi analizată în raportările pe baze de date ale OCDE “Education at a Glance”
 • Acum 8 hours In vizor
  După 9 ani de Cluj, doi tineri s-au mutat în Bucovina: “Clujul a devenit un oraș care nu mai e prietenos cu oamenii care stau acolo”
 • Acum 8 hours Rautacisme
  În sfârşit a aflat şi Emil Boc că guvernul i-o desconsideră pe “Antonia” şi face “cloud-ul IT regional” la Beclean
 • Acum 9 hours Din oras
  COŞMAR ÎN TRAFIC: Lucrările la Calea Mănăștur au dat traficul peste cap: “500 metri în 20 de minute!” Cei din autobuzele CTP au ales să meargă pe jos. Măcar “vinerea verde” a fost un succes!
 • Acum 10 hours Politica
  DIGITALIZAREA ÎN VIZIUNEA PNL: Prioritatea la coadă la ghişeu
 • Acum 10 hours FOTOGRAFILA
  După ce-şi bat joc cu lunile de afacerile celor care nimeresc în “şantierele” lui Boc, mai pun în pericol şi viaţa clienţilor acestora
 • Acum 11 hours Eveniment
  CĂUTAT DE POLIŢIE: A violat o fată de 14 ani!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE