In vizor

Cine sunt responsabilii din primărie de proiectele nefinalizate ale Clujului. Vezi lista completă!

Scris de 1,684

În perioda 2007-2015, la proiectele cu finanţare europeană implementate de către Primăria Cluj-Napoca au luat  parte o serie de funcţionari publici. Deşi municipalitatea nu a finalizat la termen  marea majoritate a investiţiilor din fonduri europene, fiind nevoită să suplimenteze de la bugetul local diferenţa de câteva milioane de lei,  angajaţii instituţiei au beneficiat de remuneraţii consistente. Ziar de Cluj vă prezintă cine sunt cei care au încasat bani europeni, fără nici cel mai mic efort.

Un număr de 57 de funcţionari ai Primăriei Cluj-Napoca au beneficiat de supliment la salariu, fiind angajaţi în diferite proiecte derulate în perioada 2007-2015. Sumele încasate de aceştia nu sunt deloc de neglijat, ţinând cont de grilă de salarizare din administraţia publică. Ziar de Cluj va prezintă numele celor 57 de persoane ce au beneficiat de sporuri la salariul de încadrare şi funcţiile ocupate în cadrul proiectelor.

Managerii proiectelor au fost Adriana Magurean, Bogdan Revesz, Călin Forna, Gabriela Cora, iulia Ardeus, Liana Henţ, Marcel Ielcean, Mirela Marincean, Florin Moroşan, Ovidiu Cimpean şi  Virgil Poruţiu.

Aceştia au avut, la rândul lor, câteva ajutoare. În calitate de asistenţi de proiect se regăsesc: Titela Durnea, Szabo Tamas, Sanda Florescu, Răducu Neag, Marius oprea, Maria Ghite, Manuela Cimpean, Lăzărică Ana-Maria, Karin Hann, Codruţa Sacaliş, Florin Buda, Adriana Nicoschi şi Adrian Stinea.

Pentru că  fiecare proiect derulat avea nevoie de asistenţă juridică, o parte din angajaţi au încasat sume frumoase pentru aceste servicii. Astfel, responsabilii pentru asistenţă juridică sunt Adina Ecaterina Pop, Alina Rus, Aurora Ţărmure, Mirela Mihaela Bora respectiv Roxana Lăpuşan.

Responsabilitatea tehnică le-a revenit funcţionarilor: Voichiţa Cosma, Viorica Mureşan, Vasile Moldovan, Răducu Neag, Mirela Marincean, Ligia Subţirică, Liana Henţ, Maria Lucia Iosip, Dorel Gurzău, Daniel Dranca, Carmen Roşu, Carmen Rusu şi Ruxandra Faur Crişan. 

Monitorizarea proiectelor finanţate din fonduri europene derulate de către primărie i-a avut responsabili pe Bogdan Revesz, Iulia Ardeus, Monica Szabo,  Ovidiu Cimpian, Sanda Florescu şi Virgil Poruţiu.

De achiziţii s-au ocupat Simona Tanţa, Ramona Gabor, Mirela Simon, Lucia Lupea respectiv Gabriela Todea.

Ziar de Cluj va aduce la cunoştiinţă cititorilor şi sumele frumoase pe care aceşti funcţionăraşi le-au încasat pentru efortul lor de a lucra pe proiecte finanţate din bani europeni, unele dintre acestea nefiind nici în ziua de azi finalizate.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Rautacisme
  Întrebare a la Radio Erevan: Ce OSĂ conțină Parcul Gh. Dima din Zorilor, care trebuia licitat încă de anul trecut? OSĂ conțină beton și dale. Și 1001 povești despre arbori în plus
 • Acum 3 hours General
  Ciolacu: Președinta Ungariei a făcut declarații total inacceptabile, cu caracter revizionist pe tema Transilvaniei
 • Acum 3 hours Politica
  PROASTA COMUNICARE A PSD ÎN GREVA PROFESORILOR: Când nu s-a respectat niciodată Legea care acordă 6% din PIB Educației, să vii să contracarezi ”dreptul la grevă” cu ”dreptul la educație”, înseamnă să ai consilieri extrem de proști!
 • Acum 4 hours Eveniment
  Președintele sindicatelor din Educație: ”În momentul de față vorbim de amânarea examenelor”
 • Acum 4 hours Editorial
  Dervișii rotitori de la Guvernare
 • Acum 6 hours In vizor
  Le-au trebuit PATRU ani de la concursul de soluții pentru a ajunge, în sfârșit, să prezinte Comisiei de Urbanism (de Cumetrie din ”bocărie”) reamenajarea Cetățuii!
 • Acum 7 hours Sport
  Dan Petrescu a sărit la bătaie cu propriul jucător și i-a bătut obrazul lui Hagi
 • Acum 7 hours Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 7 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 8 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 18 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
 • Acum 21 hours Politica
  STRÂNȘI DE ”OUȚE”, GUVERNANȚII SE MIȘCĂ: Premierul Ciucă i-a cerut ministrului Muncii să se întâlnească luni cu sindicaliștii pentru ca legea salarizării să fie finalizată mai repede iar profesorii să primească salarii mărite înainte de 15 iulie
 • Acum 1 day In vizor
  Profesorii resping propunerile Guvernului și prevederile OUG anunțată duminică și transmit că vor continua greva: ”Un pic de bani și au redenumit primele, nu asta așteaptă colegii noștri”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE