Din oras

Chirurg clujean, acuzat ca a refuzat sa plateasca nota de plata dupa o masa festiva organizata intr-un local

Scris de 4,228

Chirurgul Alexandru Mic de la Spitalul Militar este acuzat de patronul unui local clujean ca l-a pagubit cu 14.000 de lei, dupa ce a organizat o masa festiva in cinstea pensionarii si apoi a refuzat sa achite nota de plata. Medicul neaga ca ar fi participat la un astfel de eveniment.

Nicu Rus, patronul localului cu pricina, a povestit pentru Ziar de Cluj ca medicul l-a contactat printr-o cunostinta comuna cand l-a rugat sa organizeze intr-un timp foarte scurt o masa pentru 160 de invitati in restaurantul din cartierul Marasti.

“M-a sunat vineri dimineata, in 15 ianuarie, pentru o astfel de rugaminte, apoi pe la amiaza mi-a spus ca e vorba de 160 de persoane, sa ma pregatesc, am discutat la telefon si meniul, i-am spus ca il costa in jur de 90 de lei, a spus ca e OK, nu e nicio problema. La ora 21 a inceput lumea sa vina, s-a umplut sala. N-au fost 160 de persoane, ci in jur de 140. Toate bune si frumoase, s-au distrat pana la 5 dimineata. Cand sa plateasca, domnul doctor a spus ca nu are la el decat 1.000 de euro, dar vine luni si achita. El a fost de acord cu pretul acesta la meniu, l-am intrebat inclusiv cand a ajuns, a spus ca e OK”, a povestit Nicu Rus.

Apoi a urmat o adevarata telenovela, povesteste patronul localului.

“Luni nu a venit, a venit miercuri si a platit doar bautura care s-a consumat la bar in valoare de 3.300 de lei. Restul nu a vrut sa plateasca si a invocat tot felul de motive, ca nu a fost mancarea ce ne-am inteles, ca nu a fost suficienta, ca a fost prea scumpa. Intr-un final ii dau factura, mi-o semneaza si ma roaga sa esalonam, ca nu are bani. A promis ca plateste in doua luni si i-am dat inapoi mia de euro. Peste alte doua zile a sunat si a spus ca nu plateste nimic pentru ca pretul este exagerat si ca merge la OPC. Apoi vineri, la o saptamana dupa eveniment, a venit din nou, cu tupeu maxim in local. Am incercat sa ajung la o intelegere cu el, am reusit sa-l fac sa promita ca vine la o discutie. Intalnirea a fost zilele trecute cand am reusit sa il si inregistrez sonor. A inceput practic o negociere ca la piata, mi-a spus ca da maxim 25 de lei pe meniu. Nu am ajuns la nicio concluzie. Maine voi merge sa depun o plangere la Parchet, teoretic este furt”, a punctat Nicu Rus.

De cealalta parte, medicul clujean neaga vehement ca ar fi participat la vreun eveniment la localul respectiv.

“Domnita, cred ca se inseala, eu nu am participat la asemenea eveniment. Sa mai discutati cu el, nu stiu, habar nu am. N-a fost niciun eveniment, nu. Cred ca ma confunda. La revedere”, a spus medicul Alexandru Mic.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 10 hours Sport
  Dacă nu era Ziar de Cluj să scrie despre scandalul alcooliştilor de la U Cluj, totul se muşamaliza. Petrecăreţii au fost “sancţionaţi”. După ce a omis ştirea iniţială, presa de chitanţer uită să ne citeze
 • Acum 11 hours Jos palaria
  Regizorul clujean Gábor Tompa a fost reales în funcția de președinte al Uniunii Teatrelor din Europa
 • Acum 13 hours Din oras
  Ziar de Cluj a scris: ”Domnule Tișe, ieșiți din globul de cristal că vă înecați de la atât fum de trabuc și respirați realitățile cu care se confruntă CETĂȚENII!” Alin Tișe s-a conformat: ”Îmi cer scuze clujenilor”
 • Acum 15 hours FOTOGRAFILA
  Cum se numește primarul care-și numește ”isterici” criticii, clujeni plătitori de taxe și impozite? Care este diferența dintre un astfel de nesimțit și cei care-ți spun: “dar de ce nu pleci dacă e aşa rău?”
 • Acum 15 hours Din oras
  Rozorita a devenit (iar) sefa la APIA Cluj! PSD-ul lui Cordos, tot mai penibil!
 • Acum 17 hours In vizor
  Directoarea de la liceul din Turda care a lăsat un fost lider al interlopilor turdeni să le predea copiilor a fost demisă. Presiunea publică este mai mare decât instituția reabilitării.
 • Acum 17 hours Editorial
  Excesul de ”Moși” și ”tradiții” protembelizate, dăunează grav sănătății sufletești
 • Acum 18 hours Analiza
  IMBECILITATEA GUVERNANȚILOR: Taxele care pun și mai mare presiune pe inflație. Studiu realizat de profesori de la Academia de Studii Economice București și de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj
 • Acum 19 hours Justitie
  Procurorii clujeni au reconstituit filmul violului de care este acuzat un polițist de la Serviciul Rutier de la IPJ Cluj
 • Acum 1 day Justitie
  JUSTIȚIE CU ORDIN DE ZI PE UNITATE: Alina Bica și Dorin Cocoș scapă de judecată în dosarul ANRP după ce faptele s-au prescris. Se încheie procesul și pentru Crinuța Dumitrean, Sergiu Diacomatu și Gheorghe Stelian, cu condamnări grele în primă instanță
 • Acum 1 day In vizor
  Dacă Emil Boc OSĂ rezolve ”monstruoasa construcție” din Piața Mărăști, va avea un ”Jos pălăria” de la noi. Emil Boc spune că piața trebuie închisă pentru că e un pericol public
 • Acum 1 day Din oras
  S-a ”rezolvat” Strada Victor Papilian, de e gata din nou să o ia la vale. ”Soluțiile alese în cazul alunecărilor de teren de pe strada din cartierul Europa ar putea agrava și mai tare situația”
 • Acum 1 day General
  SĂRĂCIE A LA CLUJ: Elevii se angajează din lipsa banilor, ceea ce duce la abandonul școlar
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE