Din oras

Carla's Dreams canta in premiera la Cluj, la IG Club

Cunoscuta trupa de peste Prut va concerta in aceasta seara, in premiera in Cluj, in una dintre cele mai noi si mai interesante locatii de distractie din oras – IG Club.

Clubul IG gazduieste frecvent evenimente de anvergura, cu sute de participanti. In 5 februarie, Delia a fost cea care a incins atmosfera. In luna decembrie au cantat pe scena IG Club si Emma Hewitt, Ellie White si Snatt&VIX.

„Ne-am facut un obicei din a invita trupe si artisti celebri. Ne onoreaza faptul ca trupa Carla’s Dreams concerteaza in premiera in Cluj-Napoca chiar in locatia noastra si sper sa le facem clientilor cat mai des astfel de surprize. In 19 martie vom avea un alt show de proportii, insa va mai tinem putin in suspans cu numele artistului”, a declarat Roxana Moca, managerul IG Club.

Intrarea in IG Club, Calea Dorobantilor, basement Parking Marasti se va face incepand cu ora 22. Pretul unui bilet pentru doua persoane este de 40 de lei, iar acestea se gasesc la standul Ticket Event din Iulius Mall si la bar Infinity Games din Calea Dorobantilor, parking Marasti.

Trupa Carla’s Dreams a fost infiintata in 2012 de Andrei Tarus si a devenit cunoscuta in Romania datorita piesei P.O.H.U.I., cantata in colaborare cu Inna. Este trupa cu cele mai multe hituri lansate deja in 2016, iar semnul distinctiv al solistilor il reprezinta faptul ca in toate concertele si videoclipurile apar cu chipurile pictate.

UPDATE: Concertul va fi sustinut cu casa inchisa. Biletele s-au epuizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *