Rautacisme

Calea Turzii la final de modernizare: la asa localnici, asa autoritati

Cea mai importanta cale de accces in Cluj-Napoca are de cateva luni o infatisare noua si moderna. Pe margini are insa si gunoi proaspat, lucruri aruncate de-a valma de clujeni in tufisuri. In acelasi spirit, responsabilii cu salubrizarea nu s-au atins de ele, desi se vad de la o posta.

Deseurile aruncate irespnsabil pe Calea Turzii se gasesc peste tot, oriunde s-a gasit putin loc in care sa incapa. Cel mai bine se vad insa vizavi de Baumax, chiar langa statia de autobuz. Clujenii care asteapta aici pot admira haine, sticle de plastic, ambalaje, hartii si cate si mai cate aninate prin crengile tufisurilor de pe terenul lasat de izbeliste intre doua case.

Nu se stie cine le-a aruncat, desi zona ar trebui sa fie dotata cu camere video si cei care asigura serviciile de curatenie a zonei nu s-au obosit sa le adune de acolo. Avem sosea noua, trotuare noi, ba chiar si un rondou cu stalpi si steaguri noi pe Calea Turzii, dar si cetateni care arunca mizeria in tufis si autoritati carora nu le pasa si o lasa acolo. Sa vada toti ca avem un sat fara caini. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *