Focus

Cadavru descoperit sub un pod din Apahida. Cauza decesului rămâne necunoscută

În vecinătatea podului de peste Valea Petii, la intrare în comuna Apahida, a fost identificat cadavrul unui bărbat. Incidentul a fost înregistrat în seara zilei de ieri, iar mai mulți reprezentanți ai Poliției clujene, împreună cu un procuror criminalist, s-au deplasat la fața locului pentru investigații.

”La fața locului a fost identificat un bărbat, de circa 60-70 de ani. Decesul acestuia a fost constatat de către un echipaj de ambulanță. De asemenea, la activități au participat și polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca și ai Secției 2 Poliție Rurală Apahida.

În urma examinării sumare a cadavrului, nu au fost observate urme de violență. Trupul acestuia a fost transportat la I.M.L Cluj pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei exacte a decesului”, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție prin intermediul unui comunicat.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea identității bărbatului și a împrejurărilor exacte în care a survenit decesul acestuia, fiind înregistrat un dosar penal privind fapta de ucidere din culpă, infracțiune prevăzută de Codul penal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *