PubliNews

Borhanci Residence, cel mai nou proiect Coratim

Putini din cei aflati in cautarea unei locuinte stiu cu adevarat ce isi doresc. Poate numarul de camere si zona. Dar atunci cand vad apartamentul care li se potriveste si isi pot imagina ca vor trai acolo… inteleg ca l-au gasit.

 

In ultimii ani, orasul s-a dezvoltat in toate directiile. Iar una din zonele foarte frumoase este Borhanci, o prelungire a cartierului Gheorgheni. O zona linistita, din care se ajunge repede in centrul orasului, dar ideala pentru cei carora le place sa nu auda claxoane si sa respire aer curat cand ies pe balcon.

 

Iar constructorul este unul serios, care are in portofoliu lucrari de calitate, cu un design deosebit si realizare impecabile. Coratim a construit mai multe ansambluri rezidentiale si blocuri de locuinte, dar si cladiri deosebite, precum cea a West City Hotel sau Coratim Business Center.

 

Ansamblu rezidential Borhanci Residence este compus din 4 imobile S+P+3E, fiecare avand cate 20 de apartamente cu 1, 2 si 3 camere.

 

Amplasarea este ideala, fiind la doar 200 de metri de statia de autobuz, iar posesorii de masini nu trebuie sa isi faca griji ca nu vor avea unde parca. Fiecare apartament are inclus in pret un loc de parcare in garajul subteran.

 

Lucrarile au inceput in octombrie 2015, momentan fiind ridicate si compartimentate doua imobile, celelalte doua sunt la stadiul de fundatie.

 

Apartamentele sunt spatioase si foarte bine compartimentate.

Apartamentele disponibile vor fi:

  • Apartamente cu o camera, cu o suprafata de 35 mp

  • Apartamente cu 2 camere cu o suprafata de 62,5 mp

  • Apartamente cu3 camere, cu suprafete cuprinse intre 58,5 mp si 65,5 mp

 

Apartamentele se predau la stadiul de semifinisat, cu garajul inclus in pret.

 

Mai multe informatii despre apartamentele din Borhanci Residence puteti afla la tel 0743 562161 sau 0749 189360, sau la sediul companiei Coratim, situat pe strada Campul Painii, nr. 3-5, etaj. 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *