Din oras

Bordel mascat de actele unei pensiuni. Inca un caz de prostitutie sub acoperire, la Cluj

Scris de 17,471

Un salon de masaj din Cluj se foloseste de un camuflaj ingenios pentru a-si desfasura in liniste activitatea specifica unui bordel. Sub paravanul unei pensiuni, bordelul Moulin Rouge de pe strada Padurii nr 13 ofera o gama variata de servicii sexuale tuturor celor care-i trec pragul, avand nu mai putin de noua “maseuze” gata sa satisfaca gusturile oricarui client, scrie Buna Ziua Cluj.

Pensiune doar cu numele

Pe hartie si de ochii lumii, la adresa strada Padurii nr 13 din cartierul clujean Zorilor functioneaza o respectabila pensiune de trei margarete, insa, in realitate, numai cazarea si micul dejun nu sunt incluse in oferta. La aceasi adresa functioneaza mult mai celebrul salon de masaj erotic Moulin Rouge, dotat cu sauna, jacuzzi, cabine de dus cu hidromasaj si bautura din partea casei.

Site-ul pensiunii care poate fi accesat la adresa www.pensiuneaesente.ro este pastrat numai de forma, in realitate nimeni nu se cazeaza doar pentru a dormi in imobilul de pe strata Padurii nr 13. Ambele numere de telefon mobil afisate pe site sunt inexistente, iar la numarul de fix fie nu raspunde nimeni; atunci cand raspune cineva, turistului obosit care vrea doar sa inchirieze o camera ii este explicat ca nu mai sunt camere disponibile.

In paralel, site-ul salonului de masaj functioneaza non-stop, avand numerele de telefon deschise 24 de ore din 24. Doritorii de masaje erotice pot suna la orice ora din noapte la numerele de telefon afisate pe site-ul www.moulinrougemasaj.ro si pot alege dintre o gama variata de servicii si maseuze.

Din cate se pare, clientii prefera sa lase masinile personale acasa atunci cand vin la pensiune si aleg taxiul

Baie cu jacuzzi si masaj sado-maso la pensiune

Odata apelat unul dintre numerele de telefon puse la dispozitie pe site, clientilor le raspune o “receptionera” draguta, abilitata sa ofere orice informatii cu privire la paleta de servicii oferite.

La telefon, reporterii Buna Ziua Cluj au aflat ca toate masajele sunt cu finalizare, asa numitele masaje “happy end”, insa preturile variaza in functie de complexitatea lucrarii si de numarul de domnisoare implicate in servirea clientului.

Astfel, un masaj de o ora cu finalizare costa 150 de lei, iar unul cu doua domnisoare care fac cu schimbul, cate jumatate de ora fiecare, costa 200 de lei. Se poate opta pentru masajul de o ora in care sa fie implicate permanent doua domnisoare, insa pretul creste atunci la 300 de lei. Pentru suma de 500 de lei, clientii sunt rasfatati timp de o ora de doua domnisoare in jacuzzi, care pot oferi in acest pret si servicii de tip lesbi sau sado-maso.

Izaura esta doar una dintre maseuzele-receptionere care lucreaza la Pensiunea Esente

La telefon, receptionera i-a informat ca “finalizarea” se obtine exclusiv prin masaj, insa un client care a trecut pragul Pensiunii Esente/Bordelului Moulin Rouge a precizat pentru Buna Ziua Cluj ca lucrurile nu stau tocmai asa, in realitatea paleta de servicii fiind mult mai variata. Sub protectia anonimatului, acesta ne-a relatat ca odata trecuta poarta salonului, a intrebat daca este posibil contactul sexual iar raspunsul a venit imediat sub in forma confirmarii “fara nicio problema”.

Potrivit acestuia, fetele sunt foarte amabile si merg pe principiul “clientul nostru, stapanul nostru”, astfel incat ofera si servicii de sex oral in aceiasi bani, adica de la 150 de lei in sus. Tot potrivit sursei mai sus mentionate, daca se opteaza pentru vizitarea salonului inainte de orale 15.00, clientul poate alege dintre patru fete, insa dupa acea ora apar mai multe maseuze dornice sa finalizeze.

Cand nu lucreaza, maseuzele mai dau si cu matura pentru a mentine ingrijit aspectul pensiunii

Clujul si bordelurile

In urma cu doi ani, un bordel ce functiona pe bulevardul Nicolae Titulescu si era administrat de o familie de medici a fost inchis de procurori. Familia de medici Tatiana si Vasile Pruteanu, din Brasov, ascundeau bordelurile in spatele unui paravan, erau saloane de masaj.

”In fapt, primele trei persoane suspecte au infiintat o societatea comerciala avand ca obiect de activitate prestarea de servicii in domeniul masajului. Au deschis cabinete de masaj erotic in Brasov, Constanta si Cluj unde, prin intermediul anunturilor la mica publicitate, au angajat maseuze tinere, fete din Romania si Republica Moldova. Sub paravanul acestor cabinete de masaj erotic, in realitate, cei trei suspecti coordonau o retea de prostitutie”, a spus atunci seful Brigazii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Brasov, Gabriel Florescu.

In acest caz au fost audiate 26 de tinere, sase cu varste cuprinse intre 20 si 25 de ani, fiind cercetate pentru prostitutie. Tarifele practicate la un astfel de salon erau cuprinse intre 200 si 300 lei. Programarile erau facute telefonic, iar zilnic erau circa sase clienti. Proxenetii incasau banii, iar tinerelor le revenea o mica parte din suma.

sursa: Buna Ziua ClujULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours In vizor
  HAI SĂ-I MAI PROSTIM O DATĂ: “Declarația” guvernului privind salarizarea profesorilor, publicată în Monitorul Oficial – ”soluție” dezgropată de Nicolae Ciucă din epoca Adrian Năstase: cinci ”declarații” emise de guvern și publicate în Monitor acum 20 de ani
 • Acum 4 hours In vizor
  ALBA-NEAGRA cu ”lista neagră a CNAIR”: Firma Selina reintră prin interpuși pe Autostrada Transilvania fix pe tronsonul de la Chiribiș-Biharia pe care l-a bulibășit
 • Acum 5 hours Anchete
  EXCLUSIV: Proba de sange a ucigasului Tudor Cirje a fost masluita de niste doctori penali din IML Cluj! Concluzii devastatoare ale expertului Adrian Marius Chipurici
 • Acum 6 hours Sport
  Ni s-a reproșat că dăm fake-news-uri, dar iată că e OFICIAL: Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj
 • Acum 7 hours In vizor
  Cum dă Emil Boc peste cap până și calendarul: luna mai a fost noul octombrie, acum aflăm că decembrie este noul octombrie. Atunci OSĂ se termine de dalat malurile Someșului ”navigabil”
 • Acum 8 hours Vocea ta
  Dragoș Damian, Terapia Cluj: Mediul de afaceri, principalul vinovat pentru situația din Educație și Sănătate. Pentru că tace
 • Acum 8 hours In vizor
  Femeia varză pusă de un ficus să conducă Educația habar nu are că un memorandum nu este act normativ. Vai de ea Românie ”educată” de către impostori!
 • Acum 9 hours In vizor
  Chiar ne întrebam când OSĂ ”meargă mai departe” Centura metropolitană. Ne dă asigurări Însuși El, Maestrul, de la o emisiune de chitanțier, că ”tronsonul 2 al centurii metropolitane este scos din nou la licitație”. La prima licitație (în care era și tronsonul trei, azi dispărut), de vină a fost Drulă
 • Acum 9 hours Politica
  Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu crede, în ceea ce privește posibilitatea încetării grevei din Educație, că rațiunea va fi pe primul loc: ”Nu se pot da OUG pe legi viitoare”
 • Acum 9 hours Politica
  DE CE SĂ NU ÎNCHEIE MEDIILE PORTARII? Doar au expertiză de când stabileau cine e bolnav de Covid-19 și cine nu… Ministrul Educației anunță noi modificări în regulament, numai să se poată încheia mediile
 • Acum 9 hours In vizor
  IMAGINARUL CLUJ-NAPOCA DE UN MILION DE LOCUITORI AL LUI EMIL BOC o ia în freză de la INS: ”Populația Clujului a ajuns la cel mai scăzut nivel din ultimii 50 de ani”
 • Acum 10 hours PubliNews
  TIFF aduce un mini-cinema pentru copii în Iulius Parc. Programul este completat cu filme de Oscar, documentare și proiecții românești
 • Acum 11 hours Din oras
  Restricții de circulație în centrul Clujului pentru nou protest al profesorilor din învățământul preuniversitar. Mobilizarea sindicaliștilor români dată de exemplu de către omologii din Ungaria
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE