Editorial

BEIZADEA? NU BEI, CĂ N-AI NOROC

Stați ca plebeii, în apartamentele voastre luate pe credite pe 30 de ani, și vă întrebați cu ce ați greșit în viață de nu v-ați permis să vă cumpărați o casă cu banii jos. Mâncați pită cu parizer și meditați la struguri acri, acompaniați de o brânză fină. Beți poșircă din sticle de șampanie pe care le-ați primit cadou acum câțiva ani și le-ați păstrat ca pe niște trofee.

Mergeți la job-urile voastre anoste, măcinați de gândul sfredelitor că destinul nu v-a ajutat să vă nașteți într-o familie care să vă asigure un trai fără loc de muncă. Destinul nu v-a zâmbit, v-a trântit o față de poker. Și totul din cauza nenorocitelor ălora de ursitoare.

Păi dacă nu v-ați permis niște ursitoare din alea șmechere, eu ce să vă fac? Ați avut parte de toate ruptele în fund, care v-au urat de bine, dar cu măsură, că prea mult bine strică. Că nu și-au rupt ai voștri de la gură să angajeze niște ursitoare mai de Doamne-ajută, care să dea cu bunăstare fără număr în voi. Și așa ajungi să bei spirt Mona, în loc să beizadea.

De exemplu, familia Micula de la Oradea – trăiască bulele lor! – și-a permis niște ursitoare de burghezi și fiul lor, Victoraș, a ajuns să fie stăpân de sclavi în poliție.

„Victor Micula, fiul lui Viorel Micula, unul dintre patronii de la European Drinks, a fost pus sub urmărire penală de Parchetul Bihor, alături de patru polițiști din Oradea, potrivit unui răspuns al Parchetului Tribunalului Bihor către G4media.ro.

În noiembrie 2018, Victoraș Micula le-ar fi atras atenția unor polițiști că un rival s-a urcat la volan după ce a băut. Polițiștii l-au prins în flagrant pe rival, iar la percheziționarea corporală a acestuia ar fi participat și Victoraș Micula, îmbrăcat în polițist, cu cagulă pe față.”

Ursitoarele i-au spus micuțului Victoraș: „Îți prevedem un viitor măreț, în care un polițist îți va oferi geaca de serviciu cu emblema Poliției Române, o cagulă și te va lăsa să te comporți ca un polițist la o percheziție, cu ocazia întreprinderii unei acțiuni de constatare în flagrant a unei posibile infracțiuni săvârșite de un bărbat – conducerea unui autoturism sub influența alcoolului sau altor substanțe.” Și așa s-a întâmplat. Vedeți ce înseamnă niște ursitoare meseriașe și nu niște bagaboante?

Și ursitoarele i-au mai zis lui Victoraș: „O să ai un destin atât de glorios, încât vei avea acces la bazele de date ale poliției.”

„Potrivit unor surse din poliție, în noaptea de 28 spre 29 martie 2018, venind de la Băile Felix către Oradea, Victoraș Micula, aflat la volanul unui Mercedes cu iubita și prietenii lui, l-ar fi șicanat în trafic pe un bărbat care conducea un Opel. Victima a fost urmărită de Micula și s-a refugiat într-o benzinărie unde a fost prinsă de agresor, care a început să îi lovească mașina.

Șoferul Opelului ar fi sunat la 112 ca să reclame agresiunea, apoi ar fi reușit să scape de urmărirea lui Micula junior. Acesta a apelat la un prieten polițist și au plecat împreună să îl caute pe șoferul Opelului, noaptea prin oraș. Cum nu l-au mai găsit, Victoraș Micula a mers la sediul Poliției unde i s-a permis accesul în zona restricționată a Biroului Supravegheri Video și a accesat ilegal bazele de date ale MAI pentru a căuta informații despre șoferul Opelului.”, scrie g4media.ro.

Ce, bă, vouă nu v-au dat ursitoarele acces la bazele de date ale Ministerului de Interne? Haha, ce amărâți sunteți! Să nu puteți voi căuta informații despre o anumită cântăreață de muzică populară, pe numele ei Vlăduța Lupău. Că Victoraș al nostru era, se pare, un obișnuit al Biroului de Supravegheri Video din Poliția Oradea, unde putea căuta femei, mașini și ce mai poftea suflețelul lui de beizadea.

Dar și ursitoarele astea de bogați mai dau gherle, iar Victoraș s-a trezit cu dosar penal pentru acces ilegal la un sistem informatic, instigare la divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și uzurpare de calități oficiale. Iar patru polițiști au fost puși sub acuzare pentru acces ilegal la un sistem informatic, divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice, complicitate la uzurpare de calități oficiale și abuz în serviciu.

Ce ți-e și cu ursitoarele astea, nu știi când le prinzi la menstruație și au toane, de-ți strică feng shui-ul destinului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *