Eveniment

Bătaie de joc: supermarketul din Cluj în care clienții ajung hoți fără voie și sunt supuși oprobriului public

Scris de 19,408

Cum v-ați simți dacă ați fi supus oprobriului public, identificat cu un „hoț”, când de fapt, nu sunteți decât un client al unui centru comercial care își face un renume din calitatea serviciilor oferite clienților?! Și totuși, aceste incidente au loc chiar în Cluj-Napoca. Vă prezentăm cazul unui client care, după ce și-a achitat contravalorea achiziției, a fost luat la bani mărunți de către un agent de pază din incinta magazinului respectiv.

Mai exact, pățania a avut loc în data de 11 martie, la magazinul Kaufland din cartierul Mărăști. 

Iată ce relatează unul dintre clienții acestui magazin, devenit victimă fără voie:

”Buna ziua, numele meu este Mare Catalin.

 Astăzi in data de 11.03.2019 eram in incinta magazinului Kaufland din Mărăști, căutam un set de lame Astor. Un set complet conține 20×5 lame de bărbierit. 

Ajungând la raft erau doar doua seturi incomplete. Am luat dintr-unul și am pus in celălalt, făcând unul complet pentru a cumpara.

Ajung la casa tot frumos, plătesc și când îmi da doamna de la casierie bonul vine un individ de la firma de paza și începe sa urle la mine:

“In momentul ăsta, tu plătești doua seturi, ca te-am văzut pe camere ca ai luat dintr-unul și ai pus in celălalt”. Atunci am zis: “Am pus așa sa fac unul complet sa pot să-l cumpăr, nu era nimeni pe raion sa întreb dacă au seturi nedesfăcute”. Agentul de pază: “bă, tu acuma le plătești amândouă ca așa vreau eu”. I-am cerut domnului respectiv să-mi explice ce s-a întâmplat și să-mi arate legitimația. A zis ca el nu da explicații și nu arată legitimația fiecărui client! Bun, m-a pus sa scot tot din buzunare, zicând “ba scoate tot din buzunare ca te-am văzut eu pe camera video”.

Oamenii așteptau la casa, unii grăbiți, se uitau la mine și râdeau. Se uitau la mine ca la un hoț, nu?Ca așa eram făcut!

Ulterior am vorbit cu un coleg de-al individului și am aflat ca îl cheamă Gocan Andrei”, relatează clientul Kaufland Mărăști, care a fost discreditat în public.

„As vrea sa se facă publica aceasta știre referitor la agenții de paza, aceeași chestie a pățit și un prieten de-al meu in același magazin”, a adăugat Cătălin Mare. 

Ziar de Cluj a adresat o solicitare către Kaufland Romania în vederea unei poziții oficiale în acest caz. 

Vom reveni cu punctul de vedere al companiei.

 

sursa foto: aicipromotii.roULTIMA ORĂ

 • Acum 14 hours Politica
  Ciolacu, despre pensiile speciale: Îmi menţin părerea că trebuie o reformă şi am să o duc până la capăt. Întrebat dacă noile propuneri să nu se aplice pentru pensiile în plată: Înseamnă că nu mai vorbim de o reformă
 • Acum 14 hours Politica
  Flancat de Salad Box și Canta, Ovidiu Săcară rămâne președinte al PSD Cluj-Napoca
 • Acum 17 hours In vizor
  ZĂHĂRELUL: Oferta finală a Guvernului pentru profesori: cresc de la 1 iunie salariile cu 1.000 de lei brut lunar pentru cadrele didactice și 400 de lei pentru personalul nedidactic. Majorarea cerută de sindicate până la salariul mediu pe economie, etapizată pe trei ani. Întâlnire premier-sindicate la ora 19.00
 • Acum 20 hours In vizor
  UNII NU AU CE PUNE ÎN FARFURIE, ALŢII DAU DIN BURIC ÎN BALI: Vicepremierul Kelemen Hunor și liderul Comisiei pentru învățământ din Camera Deputaților vor pleca pentru o săptămână în Indonezia, la Bali, unde vor vizita unele ”obiective economice și culturale”. Se cere diurnă majorată cu 20% și o treime din bani dați în avans
 • Acum 20 hours In vizor
  Individul care înjură pe Facebook, Iulian Cristache, de peste 15 ani preşedinte al unei obscure Federaţii a “asociaţiilor de părinţi”, se bagă în seamă în problema grevei profesorilor
 • Acum 20 hours In vizor
  Greva profesorilor continuă. Sindicatele anunță că au decis să NU accepte un acord, chiar dacă e semnat de președintele Iohannis
 • Acum 20 hours Sanatate
  CUI FOLOSEŞTE PUNEREA DE POALE ÎN CAP DINTRE CEI DOI DEPUTAŢI PSD PE SPINAREA BOLNAVILOR DE CANCER? Rafila: “Patriciu Achimaș Cadariu, a refuzat orice dialog”. Achimaș Cadariu: “Alexandru Rafila se ocupă de denigrări și distruge lucruri la care nu se pricepe”
 • Acum 20 hours PubliNews
  Vrei să vezi cele mai spectaculoase rase de pisici? Vino în acest weekend la Iulius Mall, unde are loc WCF International Cat Show!
 • Acum 23 hours In vizor
  HUEDIN: O MIZERIE DE ȘCOALĂ. AlinTișe, președintele CJ Cluj și directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj, fac pase cu pisica moartă a responsabilității
 • Acum 23 hours Eveniment
  GREVA PROFESORILOR prelungește încheierea mediilor şi înscrierea la BAC la clasele a XII-a
 • Acum 23 hours General
  A început protestul polițiștilor din penitenciare: Aceștia refuză să intre la serviciu timp de patru ore și nu vor ieși cu deținuții la muncă
 • Acum 23 hours Analiza
  Klaus Iohannis i-ar fi convocat la Cotroceni pe Ciucă și pe Ciolacu. Poate pentru a ”găsi” bani pentru stingerea conflictului cu sindicatele din Învățământ. Dar ce se întâmplă dacă își dă Ciucă demisia, că nu sunt bani, iar Ciolacu nu vrea să-i preia funcția (că nu sunt bani)?
 • Acum 2 days In vizor
  Iohannis ar gira și el ceva, dar încă nu știe ce. Liderii de sindicat i-ar trăda nițel pe sindicaliștii din stradă. La cum arată lucrurile, va fi precum a mai fost și mai presus de atât. Adică FÂS!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE