Eveniment

Bătaie de joc: supermarketul din Cluj în care clienții ajung hoți fără voie și sunt supuși oprobriului public

Cum v-ați simți dacă ați fi supus oprobriului public, identificat cu un „hoț”, când de fapt, nu sunteți decât un client al unui centru comercial care își face un renume din calitatea serviciilor oferite clienților?! Și totuși, aceste incidente au loc chiar în Cluj-Napoca. Vă prezentăm cazul unui client care, după ce și-a achitat contravalorea achiziției, a fost luat la bani mărunți de către un agent de pază din incinta magazinului respectiv.

Mai exact, pățania a avut loc în data de 11 martie, la magazinul Kaufland din cartierul Mărăști. 

Iată ce relatează unul dintre clienții acestui magazin, devenit victimă fără voie:

”Buna ziua, numele meu este Mare Catalin.

 Astăzi in data de 11.03.2019 eram in incinta magazinului Kaufland din Mărăști, căutam un set de lame Astor. Un set complet conține 20×5 lame de bărbierit. 

Ajungând la raft erau doar doua seturi incomplete. Am luat dintr-unul și am pus in celălalt, făcând unul complet pentru a cumpara.

Ajung la casa tot frumos, plătesc și când îmi da doamna de la casierie bonul vine un individ de la firma de paza și începe sa urle la mine:

“In momentul ăsta, tu plătești doua seturi, ca te-am văzut pe camere ca ai luat dintr-unul și ai pus in celălalt”. Atunci am zis: “Am pus așa sa fac unul complet sa pot să-l cumpăr, nu era nimeni pe raion sa întreb dacă au seturi nedesfăcute”. Agentul de pază: “bă, tu acuma le plătești amândouă ca așa vreau eu”. I-am cerut domnului respectiv să-mi explice ce s-a întâmplat și să-mi arate legitimația. A zis ca el nu da explicații și nu arată legitimația fiecărui client! Bun, m-a pus sa scot tot din buzunare, zicând “ba scoate tot din buzunare ca te-am văzut eu pe camera video”.

Oamenii așteptau la casa, unii grăbiți, se uitau la mine și râdeau. Se uitau la mine ca la un hoț, nu?Ca așa eram făcut!

Ulterior am vorbit cu un coleg de-al individului și am aflat ca îl cheamă Gocan Andrei”, relatează clientul Kaufland Mărăști, care a fost discreditat în public.

„As vrea sa se facă publica aceasta știre referitor la agenții de paza, aceeași chestie a pățit și un prieten de-al meu in același magazin”, a adăugat Cătălin Mare. 

Ziar de Cluj a adresat o solicitare către Kaufland Romania în vederea unei poziții oficiale în acest caz. 

Vom reveni cu punctul de vedere al companiei.

 

sursa foto: aicipromotii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *