Vocea ta

Bătaie de joc pe bani publici la Jucu

Scris de 1024

”Doreii” de la autoritățile publice care nu gândesc, doar execută și un primar pe care-l cam doare-n cot de consătenii lui, că mai sunt doi ani până la alegeri și-atunci oricum are sacul cu promisiuni la el și se rezolvă, dau naștere la situații stupide ca cea semnalată de un cititor al Ziar de Cluj în comuna Jucu: marcaje rutiere făcute să fie făcute.

”Doresc să semnalez o situație penibilă din Jucu.
Astăzi (luni – m. red.) s-au făcut o parte din marcajele in comuna Jucu. S-a marcat cu linie continua din Jucu de la KM 17 până la Răscruci.
Situația este că dacă stai în partea stângă cum mergi spre Dej trebuie sa mergi până în Răscruci să întorci, să mergi la bariera Jucu fabrica Ecolor, stai 30 de minute și apoi întorci.
Cu alte cuvinte, la aproximativ 100-150 de locuințe, ce de acolo nu mai pot face stânga în mod legal.
Inadmisibil.”
Cu alte cuvinte, timpul cetățeanului este ceva de risipit, la fel cum sunt și bugetele acestei nefericite Patrii. Dacă scuza e că așa se evită accidentele pe un drum extrem de circulat, este o măgărie. Se puteau face două sensuri giratorii în zonă. Dar e mai ieftin să dai cu niște vopsea pe asfalt decât să pui ”osul” minții la muncă.
Apoi să bifezi că ”ai rezolvat”.


ULTIMA ORĂ

 • Acum 6 mins Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Campanie pe #Clujul_Civic: “Haideți să îi încălțăm pe micuții de la Pata Rât. Eu pot trăi fără 100 de lei în portofel, dar ei cum pot trăi fără încălțăminte?!”
 • Acum 35 mins In vizor
  Din 2014 suntem anunţaţi că se va putea ateriza şi “cu ceraceaful pus pe geam” pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Banii ăia s-au topit ca şi o ceaţă. Acum suntem “ameninţaţi” cu un nou sistem ultra-modern. BONUS: care este diferenţa dintre cei 150 de metri din 2014 şi cei 150 de metri din 2023? S-a devalorizat şi metrul de atunci?
 • Acum 35 mins In vizor
  Cum arată un proiect european la Dej. Apa din rigole refulează prin canalizare în casele oamenilor
 • Acum 2 hours In vizor
  VAL DE REVOLTĂ LA CLUJ DUPĂ CE STATUIA LUI IULIU MANIU A FOST TRATATĂ CA UN DEŞEU: “Spargerile de asfalt, rebordurările continuă în Cluj fără ruşine”. Constatăm că Boc nu ştie ce să mai mintă
 • Acum 3 hours Din oras
  DE CE NU NE MIRĂ? După ce a pus monopol pe Cluj, Supercom își dă arama pe față: tarifele aproape s-au dublat, dar gunoiul nu e ridicat
 • Acum 4 hours Politica
  În calendarul anului școlar viitor, vacanța de primăvară nu cuprinde nici Paștele Catolic, nici Paștele Ortodox. Păi, politicienii noştri serbează numai Paştele Cailor
 • Acum 5 hours Din oras
  Cel mai urmărit prezentator de evenimente: Alin Sălăjean, de departe cel mai popular din breaslă pe social media
 • Acum 5 hours Eveniment
  E LUNI, LUMEA SE GRĂBEȘTE LA SPITAL: Accident grav între Gilău și Căpușu Mare
 • Acum 7 hours Eveniment
  CLUJ: O minoră de 17 ani a decedat într-un accident grav la Bucea
 • Acum 18 hours Politica
  Nicolae Ciucă, în ședința PNL de la Vila Lac: ”Rotația se va face ca în protocol. Vă asigur”
 • Acum 19 hours Politica
  DOMN’ PROFESOR DE CONSECVENȚĂ: Ieri, Vasile dÎncu vroia privatizarea învățănântului gimnazial, azi vrea ”echitate” la admiterea în liceu și la probele de BAC
 • Acum 1 day Din oras
  Peisagistică cu barda în Parcul Farmec, gunoiae în loc de rațe pe Canalul Morii
 • Acum 1 day In vizor
  USAMV Cluj Napoca la încă o tură de judecată cu omul de afaceri din imobiliare Călin Buzoianu. Aceeași ”stațiune de cercetare experimentală”, bat-o vina!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE