Vocea ta

Bătaie de joc pe bani publici la Jucu

”Doreii” de la autoritățile publice care nu gândesc, doar execută și un primar pe care-l cam doare-n cot de consătenii lui, că mai sunt doi ani până la alegeri și-atunci oricum are sacul cu promisiuni la el și se rezolvă, dau naștere la situații stupide ca cea semnalată de un cititor al Ziar de Cluj în comuna Jucu: marcaje rutiere făcute să fie făcute.

”Doresc să semnalez o situație penibilă din Jucu.
Astăzi (luni – m. red.) s-au făcut o parte din marcajele in comuna Jucu. S-a marcat cu linie continua din Jucu de la KM 17 până la Răscruci.
Situația este că dacă stai în partea stângă cum mergi spre Dej trebuie sa mergi până în Răscruci să întorci, să mergi la bariera Jucu fabrica Ecolor, stai 30 de minute și apoi întorci.
Cu alte cuvinte, la aproximativ 100-150 de locuințe, ce de acolo nu mai pot face stânga în mod legal.
Inadmisibil.”
Cu alte cuvinte, timpul cetățeanului este ceva de risipit, la fel cum sunt și bugetele acestei nefericite Patrii. Dacă scuza e că așa se evită accidentele pe un drum extrem de circulat, este o măgărie. Se puteau face două sensuri giratorii în zonă. Dar e mai ieftin să dai cu niște vopsea pe asfalt decât să pui ”osul” minții la muncă.
Apoi să bifezi că ”ai rezolvat”.