Politica

Avocatul Dan Codrean, noul subprefect al Clujului

Avocatul Dan Codrean, membru TSD, fost secretar general al organizatiei, pana in 2011, ii va lua locul lui Mihnea Iuoras la Prefectura. Codrean a fost numit subprefect ieri de Guvern, urmand ca decizia sa fie publicata in Monitorul Oficial.

“In cursul zilei de astazi voi merge sa imi dau demisia de tot din partid pentru ca asa este normal. E prea devreme sa ma gandesc ce voi face acolo, astept ca numirea mea sa fie publicata in Monitorul Oficial”, a declarat Codrean pentru Ziar de Cluj.

Dan Codrean are 32 de ani, absolvent al Facultatii de Drept a UBB, este avocat partener la casa de avocatura Codrean, Iusco si Asociatii. Este casatorit din 2010.

Mihnea Iuoras, fostul subprefect a demisionat din functie in 30 mai, spunand ca renunta in favoarea postului de vicepresedinte PNL Cluj. Dupa cateva zile, Iuoras a fost acuzat de DNA de complicitate la savarsirea infractiunii de folosire in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii in dosarul sifonarii de informatii de la Directia Nationala Anticoruptie. Iuoras a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu amanare, mergand pe acord de recunoastere a faptelor.

Foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *