Afacerea zilei

Auto CSI, service-ul in care esti tratat corect, cu intelegere si respect

Vasile David a pornit de jos, de la ajutor de mecanic, apoi a ajuns, treptat, mecanic, consilier de service, sef de service, pana la director de service. N-a avut niciodata vreo „pila”. Munca serioasa si responsabila i-a fost singura carte de vizita.

Familist convins, om statornic si muncitor de o modestie rara, proprietarul Auto CSI i-a tratat pe toti cu bunavointa si respect.

„Am fost invatat ca daca esti corect si cinstit castigi pe termen lung. In viata, conteaza cel mai mult sa fii om”, spune Vasile David, fondatorul Auto CSI.

David a lucrat la service-ul Ecomax 15 ani, pana cand a considerat ca a venit vremea sa inceapa o afacere pe cont propriu.

Auto CSI s-a infiintat in 2009. Usor n-a fost. Lupta cu neincrederea si prejutecatile cu care vin clientii la service, cu legislatia intr-o continua schimbare, cu bugetul mic pentru investitii si cu taxele mari la stat iti uzeaza entuziasmul cu care pleci la drum si e nevoie de multa forta psihica pentru a rezista pe baricade.

Insa, in timp, clientii service-ului s-au convins ca aici sunt tratati decent, lucrarile sunt de calitate si preturile nu sunt umflate si au revenit, aducand si alti prieteni.

Nici angajatii seriosi nu sunt foarte usor de gasit. Dar Vasile David a stiut sa tina langa el oameni dispusi sa invete meserie.

„E o criza de profesionisti in orice domeniu, o criza care se acutizeaza cu fiecare an. Foarte multi oameni buni pleaca in afara tarii, iar noi, cei de-aici, n-avem cum sa tinem pasul cu salariile din strainatate, pentru ca statul ne sufoca cu atatea taxe si impozite”, e de parere Vasile David.

La Auto CSI se efectueaza reparatii mecanice, electrice, la climatizare, directie, suspensii, sistemul de franare, vulcanizare si tot ce e nevoie pentru reparatia si intretinerea unei masini.

Proprietarul afacerii spune ca deseori sunt neglijate aspecte care tin de intretinerea masinii pentru ca nu este inteleasa importanta acestor manopere si nu se constientizeaza riscurile amanarii lor.

Schimburile periodice de ulei, inlocuirea anvelopelor dupa sezon, intretinerea farurilor (care se pot matui sau arde), stergatoarele de parbriz, filtrele, verificarea sistemului de directie sau a sistemului de franare sunt percepute mai mult ca o cheltuiala decat ca o preventie.  

Abia cand se petrece un eveniment neplacut devine clar cat e de important sa ai o masina pe care sa te poti baza. Anvelopele, de exemplu, sunt alese in functie de pret, nu de caracteristici sau pe criterii de siguranta. Insa o anvelopa buna iti poate salva viata.

Multa lume nu stie cat de importanta este deparazitarea instalatiei de climatizare si nu e constienta de riscurile de a contacta afectiuni grave ale sistemului respirator.

Pe langa reparatii, mesterii atelierului de service ofera si recomandari pertinente pentru ca masina sa functioneze bine si sa se evite situatiile potential riscante.

Majoritatea clientilor service-ului au ramas fideli. Multe firme si-au adus intregul parc auto aici, pentru ca sunt multumiti de felul in care sunt tratati si de rapiditatea cu care se rezolva problemele.

La Auto CSI, reclama o fac clientii multumiti. N-a fost nevoie de cheltuieli cu publicitatea. De lucru este tot timpul. Ca sa va convingeti, este suficient sa le faceti o vizita pe strada Campina, la nr. 51-53 sau sa accesati site-ul service-ului auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *