Din oras

Aţi fost victima unui furt, cu ani în urmă? Nu vă pierdeţi speranţa!

Multe victime ale furturilor îşi pierd speranţele de a mai recupera bunurile care le-au fost furate sau că hoţii vor fi prinşi vreodată. Totuşi, există semnale că poliţiştii se mişcă. Încet, dar se mişcă.

Iar cel mai bun exemplu e faptul că, după doi ani, a fost găsit un vinovat. Poliţiştii clujeni au depistat şi reţinut un bărbat bănuit de sustragerea unor bunuri din subsolul unui imobil.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat un bărbat bănuit de comiterea unui furt în anul 2014.
În luna noiembrie 2014, pe timp de zi, bărbatul, în vârstă de 26 de ani, din comuna Căşeiu, ar fi pătruns în subsolul unui imobil de pe strada Fântânele, de unde ar fi sustras genţi de voiaj şi alte bunuri, cauzând un prejudiciu de circa 600 de lei.
În urma probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, cercetările continuând sub coordonarea unităţii de parchet.

Poliţiştii reanalizează periodic dosarele penale pe care le au în instrumentare, pentru identificarea, depistarea şi tragerea la răspundere penală a celor implicaţi.

Aşadar, nu vă pierdeţi speranţa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *