In vizor

Asfaltul de calitate îndoielnică de pe strada Oașului deja necesită reparații în garanție

Scris de 294

Unul dintre cititorii noștri ne-a sesizat ieri, 20 iulie, o asfaltare pe strada Oașului, pe o porțiune de drum care, aparent, nu avea nevoie de noi lucrări:

„Aş dori să va semnalez o situaţie dubioasă pe care poate dvs. cu resursele dvs. aţi putea dori să o verificaţi. Pe strada Oaşului, imediat ce se trece de sensul giratoriu pentru a intra pe Oaşului spre Chinteni a început să se decoperteze asfalt. Fac acest drum zilnic cu maşina şi nu era nici urmă de groapă sau de uzură în stratul de asfalt, astfel încât nu înţeleg de ce se decopertează câţiva centrimetri de asfalt – presupunerea mea e că cineva are nevoie să fie plătit pentru o muncă inutilă. Apelez la dvs. pentru că ştiu că sunteţi foarte vigilenţi cu acest tip de «afaceri». Mulţumesc!”

Am verificat această informație, întrebându-i pe muncitorii care, ieri, la 12 noaptea, lucrau de zor la asfaltarea porțiunii de carosabil în legătură cu care ne-a sesizat cititorul nostru. Aceștia ne-au explicat că drumul, care s-a tasat pe anumite porțiuni, este refăcut în garanție. A fost turnat stratul de asfalt și urmează a se turna și stratul de uzură.

Faptul că drumul este refăcut în garanție, cu atâta hărnicie, este un lucru de apreciat, însă deteriorarea atât de rapidă a lucrării inițiale, care duce la noi lucrări în zonă, ce creează din nou disconfort șoferilor, este o problemă care ar fi trebuit evitată printr-o calitate mai bună a lucrărilor, de la bun început. Vom continua să urmărim lucrările de pe această stradă și dacă acestea vor remedia problema carosabilului de pe strada Oașului, sau nu. Suntem cu ochii pe ei!ULTIMA ORĂ

 • Acum 13 hours In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 14 hours Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 15 hours In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 15 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 16 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 17 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 18 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 18 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 19 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 19 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 20 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 21 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 22 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE