Rautacisme

Asa se comporta un primar cu un ales al oamenilor?

Pe Boc il lasa memoria cand vine vorba de numele consilierilor locali din opozitie. Astazi a uitat, subit, numele lui Dan Tarcea. Da, e acel consilier local din PNL care, in urma cu putin timp, i-a cerut primarului un raport de cheltuieli pentru a vedea cat din bugetul pe acest an se va cheltui pe “pomeni electorale”.

Timp de doua luni a avut ocazia Boc sa invete numele lui Tarcea, insa nu a reusit. Astazi, l-a intrebat fara jena: “Cum va numiti?”, de parca ar fi fost un om simplu, de pe strada, nu reprezentant in forul local.

Intentia lui Boc de a submina autoritatea lui Tarcea in opozitie a esuat lamentabil, mai ales ca e deja de notorietate cum tanarul liberal a avut curajul sa-i ceara socoteala la punga cu bani a municipiului.

Despre asta am scris si noi.

Lapsusurile bocciene se vad, insa, cel mai bine cand vine vorba de strategia de dezvoltare a Clujului, un proiect prafuit din 2006, la care nu s-a mai umblat de atunci.

Boc a uitat de promisiunile facute in campania electorala, de cele 12 tramvaie mov, de cei 800 de kilometri de autostrada promisi inca din 2008 sau de Somesul Navigabil.

Domnule Boc, un tratament cu lecitina ar putea da rezultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *