Rautacisme

ÂMI CER SCUZE LA DOMNI JURNALIŞTI! Duamna Anca Ciubăncan, mai bine scriaţi un proiect şi ne arătaţi că sunteţi activă în Consiliul local, nu pe hol la Tribunal

Scris de 582

Ne-a scris consilierul local PSD, Anca Ciubăncan, un drept la replică, urmare a publicării unui material de presă, PRELUAT de pe site-ul clujust.ro.

PRELUAT, cu citarea sursei, asta dacă consilierul local din partea PSD, are capacitatea de a şi înţelege ceea ce citeşte. Dacă nu, să mai încerce o dată.

Prin urmare, practic, doamna consilier se ceartă la poarta greşită.

Site-ul clujust.ro a publicat decizia instanţei clujene prin care se dovedeşte tupeul consilierului local care s-a crezut mai presus de lege (că tot invocă Constituţia care ne egalizează în faţa legii) şi a considerat că nu este cazul nici să acorde prioritate la trecerea de pietoni, nici să se oprească la indicaţiile organului în drept, nici să se conformeze indicaţiilor aceluiaşi organ.

Prin urmare alegaţiile privind „gedepereul” invocate în dreptul la replică sunt simple alegaţii – maxim adresabile site-ului care a făcut publică sentinţa.

Prin urmare, Ziar de Cluj nici măcar nu s-a străduit să obțină ceva ce a obținut site-ul clujust.ro, sursa citată.

Cât despre „tupeul” de care a dat dovadă doamna consilier local, despre acesta fac vorbire şi alte materiale din alte publicaţii locale. Site-ul stiridecluj.ro titrează: „Cu TUPEU, consiliera locală PSD Cluj, Anca Ciubăncan, a contestat amenda și suspendarea permisului. Judecătorii i-au dat, însă, cu legea în cap”.

Site-ul zcj.ro titrează: „Tupeu de consilier local din Cluj-Napoca: contestă sancţiunile legale, deşi nu a acordat prioritate unui pieton și nu a oprit la semnalele poliției”.

A trimis doamna consilier local vreun drept la leprică (na, că mi-a scăpat degetul pe tastă) şi celorlalte publicaţii, sau din duşmănii personale s-a cramponat numai de Ziar de Cluj?

Deci, toţi cei care au preluat de la clujust.ro au văzut TUPEU acolo unde doamna consilier local vede „drept la justiţie” pe care noi (şi numai noi), prin folosirea cuvântului TUPEU, i l-am îngrădi.

Madam, că încep să mă cam enervez, TUPEU este îndrăzneala, cutezanţa cu care aţi întrecut limita cuvenită, obrăznicia şi impertinenţa de care aţi dat dovadă atunci când nu v-aţi conformat indicaţiilor poliţiştilor după ce aţi produs o faptă care se sancţionează din punct de vedere legal, producând alte fapte la fel de sancţionabile, care sunt prevăzute şi pedepsite de lege (sub diverse forme, unele mai uşoare, altele mai dureroase) şi sunt înscrise în diverse coduri de legi.

TUPEU este modul în care nu realizaţi că sunteţi persoană publică şi tot ceea ce decurge din acest fapt.

TUPEU este modul în care ne acuzaţi pe noi de FRAUDĂ, în dulcele şi consacratul stil politicianist al hoţului care strigă cel mai tare „prindeţi hoţul”!

Ar rămâne să discutaţi cu lingvistul nostru Textil Puşcariu semantica frazei „o serie de infracțiuni”. Chiar putea persoana care a PRELUAT cu CITARE materialul de pe site-ul clujust.ro să scrie „o serie de contravenţii”.

Adică ceva de genul: După ce a produs contravenţia de neacordare a priorităţii pe trecerea de pietoni, consilierul local PSD, Anca Ciubăncan, a considerat că este cazul să se hărnicească şi să mai producă câteva contravenţii. Fiind persoană publică, deci cu drepturi „europene” în plus faţă de cetăţenii pe care „vremelnic”, prin vot, îi reprezintă, nu s-a supus semnalului agentului de poliţie care a sesizat contravenţia şi, ulterior, nu a respectat indicaţiile acestuia.

Cred că, dacă se hărnicea organul în drept să producă un abuz, aşa cum a susţinut consilierul local PSD, justiţia i-ar fi dat dreptate consilierului, nu agentului.

Prin urmare, madam, scutiţi-ne de maculatură. Scutiţi-ne de TUPEUL de a ne SOMA să facem şi să dregem ceea ce consideraţi dumneavoastră că ar trebui să facem şi să dregem – nu suntem prin zonă pe banii dumneavoastră.

Faceţi-vă datoria de consilier local – că sunteţi total inexistentă în luări de poziţie care să conteze şi care să aibă valoare adăugată în Consilil local Cluj-Napoca.ULTIMA ORĂ

 • Acum 19 hours Din oras
  Boc OSĂ facă în Mărăști lift cu drone livrate prin metrou pe Someșul navigabil și cu vedere din Turnul Pompierilor. Zici c-a dat cu copy-paste din avioanele imobiliare ale Elenei Udrea de la Transilvania Smart City
 • Acum 19 hours In vizor
  NICIO NOUTATE, PE BANII CLUJENILOR SE FAC ”SERVICII”: Primăria Cluj-Napoca cumpără sediul BCR de pe George Barițiu. Tranzacția costă 5.8 milioane de euro
 • Acum 20 hours In vizor
  Polițiștii au cerut recalcularea alcoolemiei manelistului Culiță Sterp. Există suspiciunea că ar fi fost mai mare decât ce s-a raportat
 • Acum 20 hours General
  CAI VERZI PE PEREȚI: Renegocierea PNRR e ”foarte limitată”, dar o ajustare va exista, susține ministrul Marcel Boloș: ”Trebuie să facem rost de banii aceștia”
 • Acum 2 days Din oras
  Colegiul Tehnic Anghel Saligny va fi mutat nu neaparat din răutatea ISJ Cluj, ci din nesimțirea celor care știau, încă din 2013, despre faptul că a fost retrocedat terenul, dar au ales să tacă și să pută ca în iarbă!
 • Acum 2 days Politica
  Tanczos Barna: Nu vor mai avea voie să se înscrie la ”Rabla pentru electrocasnice” cei care au blocat programul şi şi-au bătut joc de sprijinul financiar din partea statului
 • Acum 2 days Politica
  Csoma Botond, după ce un lider PNL a cerut ca UDMR să iasă de la guvernare: Are o atitudine antimaghiară consecventă. Nu sunt motive de rupere a coaliției
 • Acum 2 days Editorial
  Emil Ceausescu. Preamultul
 • Acum 2 days Vocea ta
  Minciuna, Tupeul și Primarul
 • Acum 2 days In vizor
  Boc ne anunță că legea îi zice că are 60 de zile la dispoziție să analizeze, cu atenție și îngrijorare, ofertele pentru metrou. OSĂ le analizeze până la sfârșitul lunii ianuarie, la anul. Deci, OSĂ se încadreze în toate termenele PNRR
 • Acum 2 days In vizor
  Lui Boc ”îi fată nervii” când e criticat. Ionel Lespuc, de la site-ul media9.ro, a fost blocat pe pagina oficială ”Întotdeauna pentru clujeni”. Ce nu se înțelege din faptul că e ”întotdeauna” doar pentru cei care-l (pardon) nu-l critică
 • Acum 2 days Politica
  Unde ești Dăncilă, doamnă? Nicolae Ciucă: ”Nu e de la mine, e de la părintele Cleopatra: să nu mor neîmpărtășit”. Imhotep se strică de râs
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  Ego, Boculus imperator, ad Urbe Conditia.
Citește și...
Recomandările redacției
Sinistru Editorial

Emil Ceausescu. Preamultul

Sinistra poza asta cu Boc, strabic si buhait, cu caciula de readepist pe ceafa. Sinistre […]

TOP CITITE