Din oras

Alin Tișe și-a reînoit declarația de avere. Este mai bogat după divorț și partaj

Președintele Consiliului Județean Cluj și-a postat pe site -ul instituției declarația de avere revizuită în urma divorțului de soția sa Camelia. La fel a procedat și cu cea de interese. Față de declarația precedentă, acum are acțiuni la trei firme și un Mercedes aproape nou.

În noua declarație de avere, în urma partajului, Alin Tișe a rămas cu 134 de mp din casă și cu 2/3 din terenul aferent de 870 mp. Mașina veche, un VW Passat din 2002, a fost vândută cu 7.500 de lei și a apărut un Mercedes-Benz GLE model 2017, ce costă cam 60.000 de euro.

Din salariul de președinte al Consiliului Județean, Alin Tișe a încasat în 2017 puțin peste 100.000 lei.

Conform site-ului Clujust.ro, în urma înțelegerii de divorț, Camelia Tișe i-a cesionat lui Alin Tișe 9 părți sociale din societatea Central Business Plaza SRL, turnul din Piața Mihai Viteazu, unde până acum figurau ca și asociați numai Camelia Tișe și Bogdan Tișe, fratele președintelui CJ. Acesta din urmă i-a cesionat, la rândul lui, o parte socială și, în plus, a avut loc o majorare de capital prin aportul lui Alin Tișe. Astfel că acum capitalul social se împarte astfel:  Alin Tișe – 52,38% și Camelia Tișe – 47,62%.

Central Business Plaza, firma care a ridicat un turn cu birouri și locuințe în Piața Mihai Viteazu (foto), a avut în 2017 o cifră de afaceri de 8.398.805 lei și profit net de 4.489.739 lei.

Președintele Consiliului Județean a înființat în aprilie două firme tot cu activitate în zona imobiliară: Central Investment Plaza și 2 TS Properties – cu interese imobiliare în comuna Florești. În prima, Alin Tișe este unic asociat, iar în a doua este împreună cu fratele lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *