In vizor

AL DRACULUI „GRUP DE LA CLUJ”! Transilvania „Penal” City, bombardat de executări silite și cereri de faliment

Să nu uitaţi EXCLUSIVITATEA Ziar de Cluj (preluată, fără citare, de către toţi „deontologii” presei): Totul despre dosarul de la DNA Cluj ce vizeaza proiectul imobiliar al Elenei Udrea. Gurzău a furat 4 milioane de euro si si-a luat casa in Bali, Maybach si diamante. Şi nici cum Ziar de Cluj a dezvăluit ce ţeapă este această investiţie şi cum toată presa locală de chitanţier s-a hărnicit să ia publicitate mascată de la „investitorii” care ne acuzau de şantaj. Acum cu toţii sunt eroi ai demascărilor de presă.

  • Ceea ce trebuia să se întâmple, se întâmplă: ţepuiţii îşi cer banii înapoi.
  • Patru companii solicită la Tribunalul Ilfov falimentul societății Realtopfarma, dezvoltatorul Transilvania Smart City, așa numitul cartier al Elenei Udrea din CLuj-Napoca.
SDC Imobiliare, firmă din Cluj-Napoca, administrată de Ștefan Berciu, Apollo Junior, administrată de Mircea Nicolae Bumbu, Cesaco Invest, adminstrată de Ilie Ovidiu Cesan, și Truck Service SRL au deschis dosarul Dosarul de insolvenţă nr.85/93/2023, în care Realtopfarma SA are calitatea de debitor. Parternerul de viață al Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, deține jumătate de Realtopfarma SA iar cealaltă jumătate se află la soții Petrovan Mariana și Petrovan Gheorghe din Sighetul Marmației (socrii lui Adrian Gurzău, ex-deputatul PDL şi PMP condamnat penal pentru fapte de corupţie şi căruia Elena Udrea îi este naş ai copiilor din a doua căsătorie). Realtopfarma deține 90% din proiectul Transilvania Smart City. Ceilaltă proprietari ai proiectului imobiliar sunt SC Chester SRL, SC Merlin Construcții SRL și SDC Imobiliare, ultima fiind parte din grupul de companii care cer insolvența Realtopfarma.

Ziar de Cluj şi Liviu Alexa (în Strict Secret) v-au adus dovada ca PENALA Elena Udrea sta in spatele proiectului imobiliar de 2 MILIARDE de euro de la Cluj-Napoca – Transilvania Smart City. Întrebarea era de unde i s-au dat pe mână Elenei Udrea banii pentru proiect? Acum întrebarea este: după ce Elena Udrea a încasat definitiv şi irevocabil 6 ani de închisoare cu executare (numai, că mai urmează) în Dosarul Gala Bute, cine va duce la bun sfârşit acest proiect imobiliar megalomaniac?

CITEŞTE: Cu Udrea condamnată definitiv la 6 ani de închisoare, cine va mai construi avioane imobiliare de lux la Pata Rât?

CITEŞTE: Transilvania Penal City se face cu penali, datori vânduți și rupți în cur. Bobby Păunescu, unul dintre investitorii proiectului imobiliar ”de 2 miliarde de euro” de la Cluj, a fost dat în judecată pentru datorii de peste 100.000 de lei către un hotel. Un alt creditor spune că i-a găsit în conturi doar câteva mii de lei. Fostul fotbalist Ciprian Marica și o firmă de pază figurează cu alte pretinse datorii

Realtopfarma se confruntă în ultima vreme și cu o serie de executări silite decise de Judecătoria Buftea. În ultimele două luni sunt nu mai puțin de patru sentințe date de către instanță pentru executarea silită a companiei deținută de partenerul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov. Toate aceste sentințe au drept creditor Rocredit IFN.

  • ”Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu, cu toate eventualele accesorii, precum şi a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac. Pronunţată azi, 02.02.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei”, se spune în sentința din 2 februarie 2023.
  • ”Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu, precum şi a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac. Pronunţată azi, 27.01.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei”, se arată în sentința din 27 ianuarie 2023.
  • ”Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţată azi, 31.01.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei”, se mai spune într-o altă sentință.
  • ”Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu, respectiv , precum şi a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac. Pronunţată azi, 01.02.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei”.

Prin urmare, prin prisma minciunilor debitate public de Elena Udrea din pârnaie, ne întrebăm unde dracului e influenţa Grupului de la Cluj în încercarea de a prelua această ţeapă?

Şi noi, Ziar de Cluj, nu suntem amici şi nici nu vom fi niciodată cu Ucu al lui Beşa din Urişor şi nici cu ceilalţi care fac din acest „Grup”. Dar adevăru-i adevăr: Transilvania Smart City a început ca ţeapă, va sfârşi ca ţeapă.