PubliNews

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță zborurile directe Cluj-Napoca – Abu Dhabi, operate de Wizz Air, din septembrie

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj anunță lansarea zborurilor pe ruta Cluj-Napoca – Abu Dhabi – Cluj-Napoca, operate de compania aeriană Wizz Air. Începând din data de 3 Mai 2020, Aeroportul clujean anunță lansarea unei noi destinații, Abu Dhabi.

Zborurile vor fi operate de compania aeriană Wizz Air, începând cu data de 16 septembrie 2020 cu o aeronavă tip Airbus A320, având o capacitate de 180 locuri, cu două frecvențe săptămânale, în zilele de miercuri și duminică.

Abu Dhabi este capitala Emiratelor Arabe Unite si centrul administrativ al emiratului cu același nume, fiind unul dintre cele mai frumoase orașe ale lumii arabe. În anul 2007, orașul a primit titlul de „Cel mai bogat oraș al lumii” în topurile realizate de Forbes și CNN. Nu demult acest oraș era doar un sat de beduini, iar azi este centrul industriei petroliere, cu una dintre cele mai mari rezerve de petrol din lume; un oraș împânzit de moschei monumentale, fântâni extravagante, zgârie nori, parcuri impresionante.

„Criza provocată de COVID-19 a afectat în mod grav activitatea tuturor aeroporturilor din întreaga lume, inclusiv pe cea a Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.

În acest context, Consiliul de administrație al Aeroportului a luat mai multe măsuri pentru contracararea efectelor crizei, măsuri care sunt actualizate săptămânal.

Salutăm cu bucurie noua destinație anunțată de compania aeriană Wizz Air de la Cluj-Napoca, acest fapt fiind un semn al relansării activității aeroportului”, a precizat Domnul Viorel Federiga, Președintele Consiliului de Administrație al Aeoportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.

„În plină criză generată de pandemia cu noul coronavirus, împreună cu toți angajații am dovedit că suntem o echipă puternică”, a declarat Domnul David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.

„Prin măsurile luate vom reuși să depășim perioada de criză astfel încât să relansăm în cel mai scurt timp posibil zborurile de la Cluj-Napoca, în beneficiul tuturor clujenilor, precum și a mediului de afaceri”.

Biletele pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația WIZZ. Mai multe detalii privind zborurile și rezervările puteți regăsi accesând site-ul https://wizzair.com/#/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *