Din oras

Adrian Popa a demisionat din functia de consilier local

Consilierul Adrian Popa, ales pe listele PDL, a demisionat din forul local in aceasta dimineata. Aflat la al treilea mandat de ales, fostul viceprimar al Clujului in perioada 2004-2008 a invocat motive personale pentru decizia sa.

„Mi-am depus demisia la registratura Primariei in cursul acestei dimineti. Motivele demisiei din functia de consilier local sunt de natura personala”, s-a rezumat sa spuna Adrian Popa.

Asa cum Ziar de Cluj a scris AICI Popa nu va fi singurul ales local care va demisiona. Dupa sarbatori si Ovidiu Turdean va urma exemplul colegului de partid. Acesta trebuie sa astepte tehnoredactarea hotararilor adoptate in Consiliu saptamana aceasta, pe care trebui sa isi puna semnatura in calitate de presedinte de sedinta.

„Nu stiu de demisia lui Adi Popa, cert este ca eu dupa ce semnez actele in calitate de presedinte de sedinta (de la ultima sedinta de CL din aceasta saptamana – n.red.), imi voi depune demisia. Cel mai probabil inainte de Anul Nou”, a precizat Turdean pentru Ziar de Cluj.

Potrivit listei, in urma demisiei celor doi vor intra in Consiliul Local Loredana Pop, fosta iubita a lui Radu Moisin si Ioan Horea Florea.

 

Foto: monitorulcj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *