Eveniment

Accident soldat cu trei răniți în Tureni. O mașină s-a răsturnat după impactul cu un autotren

Un accident rutier ce a avut loc în localitatea Tureni s-a soldat cu rănirea a trei persoane. Două dintre victime au fost transportate la spital. Un autoturism a intrat în coliziune cu un autotren, în urma impactului autoturismul s-a răsturnat. 

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj al Serviciului de Ambulanță au fost alertate ca urmare a unui accident rutier, produs în localitatea Tureni, în jurul orei 15:00. Pompierii au găsit la locul evenimentului un autotren avariay și un autoturism răsturnat. Au fost consultați de echipajul SAJ un bărbat și două femei care se pare că au suferit afecțiuni ușoare. Femeile sunt transportate pentru investigații suplimentarebla spital. Bărbatul a refuzat transportul al spital.

Un șofer de 48 de ani din județul Suceava în timp ce se deplasa pe direcția Turda-Cluj-Napoca cu un ansamblu de vehicule nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers, motiv pentru care a acroșat un autoturism care se deplasa în aceeași direcție și care în urma impactului s-a răsturnat. Două pasagere din autoturismul răsturnat au fost transportate la spital.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *