Eveniment

A castigat un concurs de frumusete la un an dupa ce a fost desfigurata de iubitul gelos

Anul trecut, se refacea dupa ce iubitul gelos a desfigurat-o in bataie, iar acum a castigat un concurs de frumusete care i-a redat increderea in ea.

Chanttelle Ward, 20 de ani, a castigat concursul de frumusete Top Model of England si spune ca asta a facut-o, in sfarsit, sa nu se mai simta o victima, relateaza metro.co.uk. In urma cu un an, povestea acestei tinere a tinut prima pagina a ziarelor din regat, dupa ce a fost desfigurata in bataie de iubitul gelos.

Atunci, Rhys Culley a intrebat-o pe Chanttelle daca il iubeste, dupa care, mimand un sarut, i-a sfartecat cu dintii buza de sus. Procurorii spun ca tanarul, atunci de 23 de ani, era gelos si nesigur pe iubita lui de 19 ani si traia cu impresia ca aceasta l-ar putea parasi in timp ce el pleca in deplasari, motiv pentru care a decis sa o desfigureze. Dupa ce i-a muscat buza, Rhys a imbrancit-o si a izbit-o de pereti. Cand echipajul de politie a sosit in locuinta in care se aflau cei doi tineri, Chanttelle era practic intr-o balta de sange.

Rhys Culley si Chanttelle Ward aveau o relatie de aproape doi ani si jumatate. Dupa incident, el a fost acuzat de vatamare corporala grava si a fost arestat. Anchetatorii cazului spun ca muscatura barbatului a fost atat de puternica incat ar fi putut perfora o bucata de cauciuc groasa de un centimetru.
In timpul audierilor, barbatul a spus ca nu a vrut sa-si raneasca „iubita superba”, pe care a fost norocos sa o aiba. El a fost condamnat la 8 ani de inchisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *