Uncategorized

Ziar de Cluj si-a doborat propriul record de trafic. Ieri, 7000 de vizitatori unici ne-au citit ziarul

La 70 de zile de la lansare, Ziar de Cluj s-a impus deja in peisajul media local. Sunt mandru de mica mea echipa compusa din jurnalistele Ioana Oros, Elza Almasi si Adina Fartusnic, alaturi de care muncesc Mihai Moldovan (programator) si Iulian Haba (editor).

Sunt mandru ca am reusit sa imi impun ideea, ca noul produs este deja remarcat de toata lumea drept un ziar „foarte interesant, care are alta abordare, mult mai serioasa si mai profunda asupra realitatilor”, asa cum ne-a scris un cititor.

Recordul de ieri consemnat de trafic.ro AICI e un record dupa care nu am alergat in mod special, caci pentru Ziar de Cluj nu mi-am dorit trafic, ci articole de presa care sa nu evite jurnalismul.

7000 de unici intr-o singura zi la nici 70 de zile de la lansare e ceva extraordinar.

Si faptul ca scriem despre subiecte pe care altii le evita, ori faptul ca ignoram evenimentele pe care altii le consemneaza cliseist, toate acestea ii fac pe cititori sa revina.

Ziar de Cluj scrie diferit, are subiecte diferite, perspective diferite. Iar diferentele astea nu sunt sugrumate de pretentii de quality si nici de figuri in cap. Cautam in continuare sa marim echipa, dar vreau sa aduc numai jurnalistii care doresc si pot sa aplice ce vrem noi.

Ce urmeaza pentru Ziar de Cluj? Sa crestem ritmul loviturilor de presa.

Dragi cititori, jos palaria!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *