Din oras

Portocaliul Emil Boc si-ar dori sa fie albastru: transmite mesaje video pe pagina oficiala a PMP

Primarul Clujului mai face parte din PDL doar cu numele pe hartie, si doar pentru ca, daca ar iesi din partid, ar renunta, automat, si la functia de primar al Clujului. Sufletul sau, nu mai incape nicio indoiala, este alaturi de Partidul Miscarea Populara, sub aripa caruia se afiseaza, in ultima perioada, tot mai des.

Atunci cand nu poate ajunge la intalnirile partidului sau al Fundatiei Miscarea Populara, primarul iese la soare, se filmeaza in Parcul Central, si isi posteaza inregistrarea pe pagina oficiala de Facebook a PMP.

“Buna ziua turor. Va salut de la Cluj-Napoca. Va salut pe toti cei care participati la mitingul impotriva Guvernului Ponta. Ii salut, de asemenea, pe membrii si simpatizantii Fundatiei Miscarea Populara, era presedintelui Romaniei Traian Basescu”. Asa suna ultimul mesaj video al primarului Clujului, postat pe pagina de Facebook a partidului nou infiintat. 

Chiar daca a uitat de mult de cetatenii care l-au pus in fotoliul de primar, carora nu le mai acorda audiente de ani buni, Boc apeleaza la empatia votantilor care l-au sustinut in perioada cat a detinut functia de prim-ministru. Pentru ei, Boc este prezent cu sufletul la demersul civic impotriva Guvernului Ponta.

“Chiar daca nu sunt astazi alaturi de voi, va sustin impotriva demersului civic impotriva Guvernului Ponta. Vreau sa le multumesc acelora care nu s-au dezis de Guvernul pe care l-am avut in perioada 2009-2012 si de masurile pe care le-am luat pentru stabilizarea economica a Romaniei  impreuna cu presedintele Romaniei”, mai spune primarul in filmuletul postat pe Facebook.

Boc nu uita nici de alegerile care vor avea loc in noiembrie, atunci cand Romania isi va alege un nou presedinte. Chiar daca mai sunt mai bine de sapte luni pana atunci, Emil Boc incepe deja campania electorala: “Cred ca in alegerile din 2014 Dreapta unita poate castiga alegerile. Cred in victoria noastra din 2014”.

“Astazi, Romania nu mai are nevoie de taxe si impozite noi. De aceea, taxa pe benzina, taxa pe motorina este un abuz si trebuie sa fie oprita. Pentru ca Romania a trecut pe crestere economica, aceasta taxa pe benzina, pe motorina, nu mai trebuie sa existe, iar guvernul Ponta doreste aceasta taxa doar pentru a-si umple pusculita electorala din buzunarele romanilor”, mai spune primarul. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *