In vizor

Expertiză confirmată: Fostul ministru Doina Pană a fost otrăvită

Se confirmă ceea ce a suţinut ministru! Doina Pană, în exclusivitate pentru Antena 3: grupuri infracţionale cu interes în zona explotaţiilor forestiere au încercat să o otrăvească cu mercur.

CITEŞTE: Doina Pană otrăvită cu mercur pe vremea când era ministru al apelor și pădurilor! Bănuiala comiterii actului criminal se îndreaptă către mafia pădurilor

„Problema e veche și nu aș fi intervenit dacă nu era acel articol de presă care duce în derizoriu o situație foarte gravă. Eram ministrul al Pădurilor, în guvernul Tudose când s-a întâmplat. Am început să mă simt foarte rău, am mers la medic, am aflat că aveam probleme foarte mari cu inima, am urmat tratament dar mă simțeam tot mai rău. Am făcut apoi o analiză toxicologică unde am descoperit că am fost intoxicată cu mercur în catitate mare. Am făcut plngere la poliție abia când am demisionat. E o anchetă în delurale și sper din suflet să îi prindă”, a declarat Doina Pană pentru Antena 3.

Atentat la viața unui ministru! Doina Pană a fost otrăvită, potrivit expertizelor de la INML și de la Institutul Național de Endocrinologie C. I. Parhon, anunță Antena3.

Fostul ministru a depus o plângere la Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Române, însă cauza a fost trimisă la DIICOT.

CITEŞTE: Doina Pană se prezintă azi la DIICOT! Continuă audierile în cazul otrăvirii cu mercur a fostului ministru

Potrivit DIICOT, la începutul lunii februarie 2018, Poliția a trimis procurorilor o sesizare, după ce Doina Pană a fost intoxicată cu mercur. Tot atunci, a fost începută urmărirea penală in rem pentru două infracțiuni: constituirea unui grup infracțional organizat și tentativă de omor.

Pană a depus, de asemenea, mai multe documente medicale prin care reieşea că aceasta avea, în organism, o cantitate dublă de mercur.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *