Rautacisme

De la rahatul turcesc la mâncarea de rahat: când dumicatu-ți stă-n gât

Ce faci atunci când mâncarea îți stă-n gât? Ai putea să te adresezi autorităților competente. Doar că, adeseori, măsurile întârzie să apară. Iată de ce, clienții au hotărât să îi sancționeze în mod direct pe reprezentanții serviciilor HoReCa. Dacă nu vrei să-ți delectezi papilele gustative cu rahatul turcesc, dar preferi să te îndulcești cu un produs mai obșnuit, precum papanașii, atunci poți să rămâi cu dumicatul în gură. 

#mâncaredecăcat

”Am început strângerea de fonduri pentru Catedrala Mântuirii Papanașilor, un nou lăcaș de cult unde se vor spovedi și lepăda de păcate papanașii bătuți de soartă, așa cum sunt și cei de mai jos de la Capitoliu Family Bistro Gheorgheni, trimiși de Andrei.

Voi ce rugăciune ați spune pentru papanașii de mai jos?
#mâncaredecăcat #papanasol #papaNașul #papanașpa #papatearcineteafăcut”.

Probabil fiecare a avut cel puțin o dată experiența neplăcută de a comanda o porție de mâncare care l-a lăsat cu burta goală și portmoneul pustiit.

De bună seamă, Cluj-Napoca este orașul cu o bună infrastructură a serviciilor alimentare.

Doar calitatea acestor servicii lasă foarte mult de dorit.

Da, prețurile exagerate nu țin cont de lipsa calității serviciilor de alimentație publică.

Astfel că, dacă ești nefericitul chiriaș al unui apartament cu bucătărie open-space, dacă nu poți să gătești pentru că îți umpli altfel casa de fum ori ești la serviciu de dimineața devreme până târziu în noapte și nu ai timp de extravaganțe culinare, ești nevoit să apelezi la diverse servicii de catering.

Ce faci atunci când în loc de mult așteptatul meniu primești o porție de mâncare făcută la repezeală, presărată cu câțiva gândăcei apetisanți ori ești nevoit să înfuleci o mâncare râncedă?

Primul pas, faci o poză. 

Iar în loc să scrii pe pagina personală de socializare un mesaj ipocrit, precum #lovemylife, mai bine împătășești din experiența culinară pe #mâncaredecăcat.

Cel puțin, în acest fel și alți potențiali clienți vor fi avertizați și vor ști de unde să își comande un meniu bine pregătit. Și fără surprize.

  ediție limitată/produs exclusiv pentru referendum

 

sursa foto: mancaredecacat/facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *