FOTOGRAFILA

De Centenar, Emil Boc i-a făcut cardinalului Iuliu Hossu o statuie din materiale high tech: adică invizibile

Aceleași materiale pe care le-a foloit și la construcția Filarmonicii, la realizarea parkingurilor de cartier, a Someșului navigabil, amenajării Cetățuii șamd.

Dacă cumva credeți că 25 noiembrie, data finalizării unui amărât de soclu pentru o statuie, a fost ieri și că azi, luni, 26 noiembrie ar fi trebuit să vedeți realizată și inaugurată încă o mare realizare a municiplității lui Emil Boc, nu v-ați înșelat. Statuia cardinalului Iuliu Hossu e fie acolo din motivele enunțate mai sus – și de inaugurat sigur s-a inaugurat, dovadă stau băuturile pos-recepție pe care n-au mai apucat să le debaraseze, fie s-a dus să-și ia o șaorma de la colț, să mai stingă din arsurile post-recepție.

Dacă un amărât de soclu, un paralelipiped din peton dat cu nițel smac și niște dală din granit nu este realizat la timp, ce pretenții să avem pentru restul de promisiuni de facem-dregem-praf-culegem pe care Emil Boc și gașca le mitraliază în vânt din 2004 încoace?

PS: Mi se șoptește, răutăcios, că vineri ar fi trebuit să fie gata și patinoarul artificial din jurul statuii lui Matia Rex (monument de patrimoniu UNESCO), dar nu s-a mai reușit. Administrația locală inaugura primul magazin Ikea din stația de Metrou „Cantonului”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *