In vizor

217 clujeni depistați pozitiv cu coronavirus sunt internați în spitalele din Cluj-Napoca

În spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca sunt internate 217 persoane din județul Cluj depistate pozitiv cu Covid-19. În secțiile de terapie intensivă sunt internate 13 persoane, dintre care 8 din județul Cluj. 

Sunt 246 de persoane în carantină și 318 persoane aflate în izolare la domiciliu.

Până în acest moment numărul persoanelor vindecate și externate din spitalele din Cluj-Napoca este de 208, dintre care 147 din județul Cluj. Numărul deceselor este de 15, dintre care 9 din județul Cluj.

Au fost aplicate în ultimele 24 de ore în județul Cluj 151 de sancțiuni contravenționale în valoare – 296.200 lei (majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației).

Până astăzi, 5 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 13.837 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 5.454 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 827 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș și Olt, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 325 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 244 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 12.727 de  persoane. Alte 19.748 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *