Din oras

Robbie Williams ramane un vis pentru clujeni

Asteptatul concert al faimosului artist pe Cluj Arena nu va avea loc intr-un viitor apropiat. Vestea proasta vine de pe pe site-ul sau oficial, care nu include si Clujul in lista concertelor din prima parte a anului 2015.

Fanii artistului din aceasta zona si-au facut sperante ca isi vor vedea idolul in carne si oase dupa aparitia unor stiri care citau un anunt aparut pe un site francez.

„Noi zvonuri circula cu privire la turneul sau din 2015. In legatura cu Romania”, scrie site-ul RobbieWilliamsLive.com, prezentand informatia ca fiind exclusiva.

Autorii anuntului spuneau ca recitalul lui Robbie Williams ar urma să aiba loc in Cluj-Napoca, pe stadionul Cluj-Arena, iar in respectivul turneu mai figura si Croatia.

Informatia a fost preluata de presa, insa o postare de pe site-ul oficial al cantaretului alunga orice urma de indoiala: Clujul nu se afla pe lista de concerte pe care Robbie Williams si le-a programat in prima jumatate a anului viitor.

Artistul va canta in 215 in orase precum Madrid, Barcelona, Paris, Riga, Sankt Petersburg, Morcova, Minsk, Bratislava sau Tel Aviv. El si-a inceput cariera activand in formatia Take That, iar dupa ce a parasit grupul a inregistrat un succes fulminant cu piese ca „Let Me Enterntain You”, „Feel” sau „Angels”.

Foto: studiotv.com.au

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *