Din oras

Premiera pentru Romania: o clinica privata din Cluj ofera servicii pentru companiile ai caror angajati se confrunta cu dependente

Prima clinica psihosomatica din Cluj-Napoca, ofera, in premiera pentru Romania, servicii de terapie sau consultanta pentru companiile ai caror angajati se confrunta cu probleme de adictie. Sedintele de terapie vor incepe din luna iunie, la Cluj.

Eurosan e prima clinica de recuperare integrata fizica si psihica deschisa la Cluj-Napoca. Cu o abordare holistica, centrata pe pacient si adusa in Romania, din Germania, de doctorul Florin Marghitas, clinica ofera in premiera nationala, din luna iunie, o serie de ateliere pentru angajatii din multinationale care se confrunta cu probleme de dependenta.

Eurosan trateaza dependentele

Clinica ofera sedinte si ateliere de terapie atat pentru echipele manageriale, precum si pentru departamentele de resurse umane ale companiilor clujene ai caror angajati se confrunta cu dependente. Specialistii Eurosan pot trata, holistic, toate formele de dependenta: alcool, droguri sau medicamente, prin sedinte de psihoterapie, imbinate cu terapie prin arta, dar si recuperare fizica.

“Din luna iunie, oferim pe week-end-uri niste proiecte, programe si ateliere de lucru, nu numai informare, ci si terapie pentru trei categorii de persoane: persoane cu probleme de abuz si de dependenta, unde exista consultanta, consiliere psihologica, psihoterapie, grup de suport. Al doilea tip de proiect va fi pentru persoane cu dependenta si membri familiei in care vor fi inclusi si unii si altii, iar a treia categorie va fi pentru membrii echipelor manageriale, firme din Cluj unde exista, efectiv, probleme cu colegii, cu angajatii, cu subalternii care au probleme de dependenta, pentru a putea sa-i consiliem, ca sa stie cum sa abordeze o relatie cu un coleg sau cu un subaltern care are probleme de dependenta”, a explicat medicul Florin Marghitas, directorul Clinicii Eurosan.

Programarile, pentru angajatii companiilor se fac pe internet. Pentru ca terapia sa aiba efectul scontat, sedintele vor avea un numar limitat de locuri.

“Vom incepe in primele doua week-end-uri din luna iunie si, in functie de rezonanta, vom putea extinde. Echipa terapeutica va fi formata din medici, psihologi, kinetoterapeuti, pentru ca va fi o abordare nu numai din punct de vedere al explicarii fenomenului, ci terapie in sine, cu grupuri de terapie, tehnici de relaxare, hipnoza”, a completat medicul Marghitas.

La Eurosan se pot trata pacientii cu tulburari de anxietate, depresie sau boli degenerative, care, pe langa schema de tratament individuala vor beneficia si de sedinte de consiliere de grup, care sa-i ajute sa se reintegreze, mai usor, in munca. De asemenea, specialistii psihiatri de la Eurosan trateaza obezitatea, bulimia sau anorexia.

Wellness pentru angajati

Atelierele si pachetele de consultanta pentru angajati oferite de Eurosan propun si programe de wellness, prin prevenirea burnout-ului, stresului sau a depresiei.

Clinica din Cluj-Napoca dispune de un bazin de inot, precum si de sali de vibromasaj, masaj ayurveda sau magnetoterapie. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *