Anchete

Oana Boc sustine pedofilia gay! I-a dat nu like, ci INIMIOARA, praduitorului de minori Bogdan Buta! E o chestie de familie, de fapt: si Patricia Boc apreciaza sexul cu minori!

Începem cu câteva vești și mesaje de la firul ierbii în dosarul Buta.

Am aflat că doamna procuror de caz din dosarul Buta s-ar fi exprimat într-un context că, dacă va fi să-i dea calitatea de suspect lui Bogdan Buta, o va face doar la presiunea media.

Asta este o mizerie inimaginabilă și îi transmitem că ea nu trebuie să acționeze la impulsurile opiniei publice sau la stimulii mass media, ci doar să-și facă meseria de procuror potrivit legii.

Avem un mesaj și pentru șefii Parchetelor: Dacă credeți că sunteți proști și nu ne-am prins că ați dat dosarul unei procuroare fără experiență, ca să-l mermelească, vă înșelați.

Cum este posibil să nu existe disponibilitate pentru a-l audia și pe Buta, pentru a vedea și partea lui?

Singura chestie care mai ține acest dosar în viață este intervenția administrativă fermă a secretarului de stat MAI, Bogdan Despescu, pe care deși l-am criticat de atâtea ori, azi trebuie să-l lăudăm fiindcă a transmis la Cluj că dosarul trebuie lucrat repede și eficient fără intervenții politice. Însă degeaba polițiștii clujeni își fac treaba profesionist, dacă ministrul Justiției, Alina Gorghiu, fata care și-a făcut poze cu Buta la UNTOLD, a transmis în sistem că dosarul trebuie să moară.

Am estimat foarte bine împreună cu jurnaliștii Liviu Man și Cozmin Gușă, dar și cu deputatul Emanuel Ungureanu, acum câteva zile la NCN, faptul că se va declanșa operațiunea de spălare a cadavrului social al lui Bogdan Buta.

Primul semn a venit ieri, când, infractoarea pârnăiașă, Vanessa Youness, cea care a luat șpăgi în numele lui Boc și a fost închisă pentru dosarul drogurilor Ayahuasca a oferit publicului stupoare prin postarea pe Facebook a unui mesaj schizofrenic de iubire la adresa lui Buta.

Eu nu am dat curs ieri marketării acestui mesaj pentru că m-am prins că este o încercare penibilă de sprijin public al lui Bogdan Buta pe care Vanessa îl dă la ordinul expres a lui Emil Boc și la ordinul expres al unor securiști care îl susțin  pe Buta. Ceva de genul, fiti atenti, Buta nu e gay, ii place pasarica.

Colegii din redacție mi-au spus că exagerez și că nu e posibil ca Boc să acționeze așa.

Dar apoi s-a întâmplat ceva special. Pentru că nu se făcea să o facă chiar el, adică să transmită un mesaj de susținere pentru Buta, a pus-o pe nevastă-sa, Oana Boc, să dea nu like, ci inimioară la postarea de raspuns a pedofilului gay.

Acest gest este mai mult decât grăitor și ne arată că avem de a face cu o coterie sexuală în care sunt implicați mai mulți actori decât credem.

Vă fac eu traducerea gesturilor de ieri, pentru că ați fi tentați să credeți că Vanessa Youness ar fi într-o relație intimă de iubire cu Bogdan Buta. Nici vorbă. E tot cu tampitul de Gelu Oltean, securistul corupt caruia i-a luat Dumnezeu si ayahuasca mintile.

Vanessa Youness a strâns de-a lungul timpului în „clinica” ei de droguri procurori, judecători, oameni de afaceri, oameni din media, politicieni pe care i-a vrăjit cu ayahuasca și cu păsărica ei într-o împreunare care face de rușine scena finală a romanului Parfumul de Patrick Suskind.

De fapt, Vanessa a transmis ieri un mesaj ezoteric prin care semnalizează „lumii divine”, adica procurorilor și judecătorilor yoghini, fiindcă sunt o grămadă din ăștia în justiție, că Bogdan trebuie protejat, că Bogdan este „unul de-al lor”. Și așa e. De circa un an și jumătate, Buta a intrat în programul de spălare de creier al Vanessei Youness, devenind cățelușul ei.

Ce fac ei și in ce găuri și-o bagă nu e problema noastră. Cea mai mare problemă este că nevasta lui Boc susține oficial un pedofil gay. Iar asta trebuie să ne ridice mari semne de întrebare.

P.S am remarcat că nu numai Oana Boc susține pedofilia gay, ci și afaceristul Daniel Metz, ăla care se îmbrăca în haine de leopard la aniversările lui cu manele. Și care pozează pe Facebook într-un tată iubitor.

Îi recomand să-și ducă copiii roșcovani la podcast-ul LGBT a lui Emil Rengle să-i învețe Rengle cum e cu iubirea.

De asemenea, am observat că Buta este susținut și de Margareta Tighinean, o țărancă penibilă (și ei îi place să se îmbrace în leopard ca toți țăranii) căreia îi curge scuipatul din botox de agramată ce e!

Prostanca, imbecila care acum câțiva ani își plătea din banii ei de milionară reclame outdoor prin Chișinău în care mințea că ea este partenera UNTOLD, deși nu a fost niciodată, dar vorba aia, de unde să știe proștii de moldoveni cât e ea de mincinoasă.

Noroc că s-a stricat salonul de business de la Aeroportul Clujean și a scăpat de picturile puse pe pereți sfertodocte, fiindcă și acolo invadase spațiul public cu picturi clișeeiste făcute la Școala Ajutătoare de Arte.

Ba, sunteti mai sunteti multi care sustineti pedofilia gay? Fmm.

PS2: Da,se pare ca-s mai multi. Si fiica mai mica a Bocului il sustine: