Afacerea zilei

Infinity Comprod, transport international… la feminin

O tanara clujeanca a avut curajul sa se aventureze pe piata transportatorilor, dominata de barbati. Corina Bartalici are o siguranta de sine surprinzatoare pentru cei 27 de ani ai sai si o energie molipsitoare. A absolvit sectia de Control si Expertiza Produselor Alimentare in cadrul USAMV si un master in Managementul Calitatii.

„Pe parcursul masterului mi s-a oferit oportunitatea de a lucra la o firma de transport international, pentru ca vorbeam engleza si italiana. Asa ca primul meu loc de munca a fost in transporturi. Am invatat cum se face planificarea curselor, coodonarea transporturilor, preluarea si urmarirea comenzilor si am constatat ca imi place aceasta munca”, marturiseste Corina Bartalici.

In 2010, Corina a considerat ca e momentul sa isi testeze capacitatile si a demarat propria sa afacere, o firma de transport intern si international de marfa. Infinity Comprod este, in acelasi timp, si companie de expeditie, ceea ce inseamna ca poate intermedia servicii de transport pentru clientii sai, in situatia in care nu dispune de logistica necesara pentru a acoperi cerintele acestora.

Pe partea tehnica, tanara antreprenoare beneficiaza de sprijinul tatalui sau, care are o experienta relevanta in domeniul legislatiei si traficului rutier.

Infinity Comprod dispune de o flota de autoutilitare cu masa maxima autorizata de 3,5 tone, cu care efectueaza transport tur-retur sau in spatiul comunitar, acoperind toate tarile din Uniunea Europeana. Transportul poate fi facut in regim de exclusivitate sau in regim de grupaj, ceea ce presupune o forma de coletarie in care cu aceeasi masina se transporta simultan marfa mai multor clienti, in situatia in care marfa unuia nu ocupa tot spatiul disponibil si comanda nu este urgenta.

„Clientii nostri sunt din Industria auto, textile, electrice, Industria alimentara… Am transportat de la aparatura medicala pentru cabinete de stomatologie la ulei de masline. Preluam comenzi din toata Transilvania si avem colaboratori constanti de la infiintarea firmei, companii din Sibiu, Alba, Oradea, Arad, Bistrita, Baia-Mare si, bineinteles, Cluj”, spune Corina Bartalici, managerul Infinity Comprod.

Firma de transport beneficiaza de o parcare pazita si de un dispecerat permanent pentru preluarea comenzilor si gestionarea situatiilor neprevazute. Toate masinile sunt monitorizate prin GPS, se stie in orice moment unde se afla si cu ce viteza se deplaseaza.

Faptul ca Infinity Comprod este si casa de expeditie si are si flota proprie permite alegerea rapida a celei mai bune solutii pentru fiecare comanda, astfel incat toti clientii sa fie multumiti.

O afacere care merge bine si care sparge cliseele legate de domeniile eligibile pentru reprezentantele sexului frumos.

Sursa foto: Infinity Comprod

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *